Wij bieden kinderopvang aan in de ruimste zin van het woord, dus reguliere dagopvang, buitenschoolse opvang, flexibele opvang (al per uur mogelijk) en  24/7 (nacht- en weekendopvang). Wij zijn een flexibele organisatie die zich kan en wil vormen naar de behoefte van de klant.

We hebben een grote ruimte boven speelparadijs Ballorig van 300 vierkante meter tot onze beschikking waar uw en onze kinderen naar hartenlust kunnen spelen en bewegen, want beweging is waar wij de nadruk op willen leggen. Kinderen bewegen over het algemeen te weinig omdat daar vaak geen ruimte voor is en het weer het niet altijd toelaat. Met 300 vierkante meter voor maar 2 groepen en ook nog de mogelijkheid om tijdens de opvang bij Ballorig te spelen, kunnen wij alle kinderen de ruimte geven om te spelen.

Natuurlijk is er ook een grote buitenspeelplaats, afgeschermd met kindveilige hekken. Hier kunnen de kinderen klimmen, glijden en springen. Voor de BSO kinderen zullen we ook andere sportieve activiteiten zoals balspelletjes, tikspelletjes en dansactiviteiten aanbieden.

Door onze flexibele openingstijden (24/7) zijn wij in staat om opvang te bieden voor ouders die onregelmatig werken (zorg, politie, ploegen etc.).

Ook kunt u voor schooltijd uw kind bij ons brengen zodat wij uw kind naar school brengen en uiteraard ook weer van school halen.

In het geval dat ouders geen vervoer hebben kunnen wij in goed overleg de kinderen tussen 8.30 en 9.00 van huis halen en tussen 17.00 en 17.30 weer thuis brengen. Dit kan alleen in de wijk Bargeres, Bargermeer en Noordbarge.

 

 

Graag wil ik mij via deze weg aan u voorstellen. Ik ben Karin Mantingh getrouwd met Emanuele Pelizzari. Wij hebben drie kinderen, Luca (9), Chiara(4) en Sofia(2) en ook onze kinderen spelen gezellig mee in onze mooie locatie.

Ik ben geboren in Emmen en opgegroeid in Odoorn. We wonen alweer 15 jaar met veel plezier in Bargeres waar ik de afgelopen 4 jaar werkzaam ben geweest als gastouder. Daarvoor heb ik enkele jaren ervaring opgedaan in het basisonderwijs. Ik heb deze geweldige kans gekregen om op een toplocatie een kinderopvang te mogen openen en samen met mijn gezellige groep kinderen, die op dit moment bestaat uit 18 kinderen in de leeftijd van 0 tot 9, gaan we deze uitdaging beginnen. Alle kinderen hebben erg veel zin om te mogen spelen op onze nieuwe locatie! En we hopen natuurlijk veel nieuwe speelvriendjes te mogen begroeten.

Ik heb al wel vaker gedacht aan een kleinschalig kinderdagverblijf, maar ik wilde het anders dan anderen. Ik wil veel ruimte voor de kinderen waarin ze veel kunnen bewegen en tegelijkertijd een huiselijke sfeer krijgen waarin de kinderen zich thuis en veilig voelen. Dankzij een wonderbaarlijk toeval hebben Amberrosia en ik elkaar gevonden. Een unieke formule die helemaal aansluit bij mijn ideeën. Een kinderactiviteitencentrum! Zelfstandig en toch met de kennis en ervaring van een organisatie die al jaren succesvol is. Daarom heb ik besloten om als franchisenemer de vestiging Amberrosia Emmen te openen. U en uw kinderen zijn van harte welkom om kennis te mogen maken met mij en het geweldige kinderactiviteitencentrum Amberrosia!

Karin Mantingh

 

Copyright 2017 | Amberrosia Kinderactiviteitencentrum | Oosterbracht 11 | 7821CC Emmen | 0615487367