Het team van KC Amberrosia Koggenland stelt zich graag even voor:

Merith Schoemaker

Ik ben Merith Schoemaker, 43 jaar oud en moeder van drie kinderen. Mijn jongste dochter is net drie jaar geworden. Samen met mijn partner Dani ben ik van het begin af aan betrokken geweest bij het opzetten van ons kindercentrum Amberrosia Koggenland. Ik heb de opleiding PW 4 afgerond en werk zowel op de dagopvang als de bso. Onze visie is: veel buiten zijn en veel beweging voor kinderen. Door de heerlijke grote tuin en grote binnenruimte is dat heel goed mogelijk bij ons. Iedere dag werk ik met plezier met de kinderen. Ik vind het belangrijk dat een kind zich prettig en veilig bij ons voelt. Ook het contact met de ouders is heel belangrijk. Het vertrouwen moet er zijn. Ouders laten tenslotte hun meest kostbare bezit bij jou achter. Omdat ik zelf moeder ben, begrijp ik heel goed hoe moeilijk het in het begin kan zijn. Ouders mogen ons altijd bellen, al is het een paar keer per dag, als zij willen weten hoe het met hun kindje gaat. Wij zijn een kleinschalig bedrijf met vaste medewerksters en dat willen wij ook zo houden. Dan blijft het persoonlijk en overzichtelijk en de kinderen zien altijd dezelfde gezichten. Dat schept vertrouwen en een gevoel van veiligheid en geborgenheid.

Natasja van Vliet

Hoi,

Even voorstellen, mijn naam is Natasja van Vliet en ik ben 27 jaar.
Sinds 3 jaar ben ik werkzaam voor Amberrosia Koggenland.  Het werken hier maakt het voor mij zo leuk en bijzonder omdat ik alle kinderen al vanaf de allereerste dag ken. Sommige kinderen zijn als baby gekomen en hebben nu de leeftijd dat ze met een jaar al naar school gaan. Het is ontzettend leuk om de kinderen te zien opgroeien bij ons. De kinderen komen echt op je afgerend om een knuffel te halen, lekker op schoot te zitten of gezellig een boekje te lezen of te spelen.

Verder vind ik de locatie ook heel mooi om te werken, we hebben een ontzettend mooi buiten gebied waar de kinderen alle ruimte hebben om te spelen, voetballen en trampoline te springen. Doordat wij een klein team zijn, werkt het ook enorm fijn. Ondanks dat er niet echt vaste dagen zijn werk ik ongeveer 3 dagen per week.

 

 

 

 

Sylvia Schrandt
Hallo allemaal.

Ik ben Sylvia Schrandt (51 jaar) en samen met Ton Schrandt zijn wij de trotse ouders van Marleen (16) en Mark (14).
Ik werk nu ca. 12 jaar met kinderen waarvan de helft professioneel als pedagogisch medewerkster. Je zou kunnen zeggen dat ik van mijn hobby mijn werk heb gemaakt.
Ik heb voor diverse grote stichtingen gewerkt en werk nu bijna 2 jaar met heel veel plezier bij Amberrosia Koggenland.
Bij Amberrosia is het kleinschaliger, maar hierdoor ook veel persoonlijker. Dit werkt voor mij heel prettig.
Ook door het samenwerken met de ‘baas’ zelf is het persoonlijker.
Hierdoor ben ik nòg meer bij Amberrosia betrokken dan op mijn vorige locaties.
Zo heb ik hier al verschillende projecten gestart.

Ik vind het heerlijk om een vertrouwensband op te bouwen met een kind, zodat het kind zich bij mij/ons veilig kan voelen en zodat wij samen aan de ontwikkeling kunnen werken.
Wat mij betreft blijf ik nog heel lang met heel veel plezier met deze (en nieuwe) kinderen werken.

bdrMarloes Wit

Mijn naam is Marloes Wit ik ben 35 jaar en woonachtig met mijn man en onze 2 kinderen(2009 en 2013) in Oosterblokker.  Al ruim 13 jaar werk ik met veel plezier in de kinderopvang. In al die jaren heb ik veel ervaring opgedaan binnen alle leeftijds categorieën 0-12jaar. Ik haal veel voldoening uit mijn werk. Wat ik erg fijn en belangrijk vind om kinderen op een positieve manier te begeleiden en indien nodig te ondersteunen in hun ontwikkeling.
In mijn vrije tijd doe ik graag leuke dingen met mijn gezin en vriendinnen.

 

Leuk bericht? Deel het!