Wij bieden kinderopvang aan in de ruimste zin van het woord, dus reguliere dagopvang, buitenschoolse opvang en flexibele opvang (al per uur mogelijk).

Wij zijn een flexibele organisatie die zich in overleg kan en wil vormen naar de behoeften van de klant.
We hebben een grote ruimte boven speelparadijs Ballorig van 250 vierkante meter tot onze beschikking waar uw en onze kinderen naar hartenlust kunnen spelen en bewegen, want beweging is waar wij de nadruk op willen leggen.

Kinderen bewegen over het algemeen te weinig omdat daar vaak geen ruimte voor is en het weer het niet altijd toelaat, met 400 vierkante meter voor maar 2 groepen en ook nog de mogelijkheid om tijdens de opvang bij Ballorig te spelen kunnen wij alle kinderen de ruimte geven om te spelen.

Natuurlijk is er ook een grote buitenspeelplaats, afgeschermd met kindveilige hekken. Hier kunnen de kinderen klauteren en klimmen, glijden en springen.
Voor de BSO kinderen zullen we ook andere sportieve activiteiten zoals balspellen, tikspellen en reuzenspellen aanbieden.

Door onze flexibele opvang zijn wij in staat om opvang te bieden voor ouders die onregelmatig werken (zorg, politie, ploegen etc.).

Tevens hebben wij een samenwerking met sportschool Fitland. Als lid van Fitland kunt u uw kind in vooraf overleg via ons oudersysteem Bitcare brengen bij Amberrosia zodat u kunt sporten.

Meer informatie kunt vragen via
muriel@amberrosia.nl
Tel: 0320-769138

Like onze pagina om op de hoogte te blijven: https://www.facebook.com/amberrosia.Lelystad