Bij Amberrosia Lelystad werken wij voorlopig met 3 enthousiaste pedagogisch medewerksters (PM’ers) die in het bezit zijn van een MBO opleiding. Tevens zijn wij alledrie in het bezit van een EHBO-diploma en een VOG. Op een groep van twaalf kinderen zijn in ieder geval twee van ons aanwezig, dit is ook afhankelijk van de groepssamenstelling en de berekening kind-leidsterratio volgens de wet.

Vanaf 1 juni 2019 is Muriel Leidsman eigenaresse / Franchiser van lokatie Amberrosia Lelystad, zij stelt zich voor op deze pagina: http://amberrosia.nl/lelystad/franchiser-voorstellen/

 

 

 

 

 

 

Melody Uijttenboogaard (vestigingsmanager)

Ik ben Melody Uijttenboogaard en ik ben 26 jaar. Ik heb gestudeerd voor Pedagogisch medewerker op het Deltion College in Zwolle.
In het werken met kinderen heb ik inmiddels 9 jaar ervaring door wisselende stages. Het werken met kinderen is mijn passie, en ik doe dit met heel veel plezier. De dankbaarheid van de kinderen die ze je tonen met en zonder woorden is niet uit te leggen. Het is fijn om kinderen te begeleiden in hun ontwikkeling. De kinderen zijn de toekomst en jij bent hun voorbeeld.

Ik heb veel zin om mijn steentje bij te dragen in het team van Amberrosia.

 

 

 

 

Sanne Maartense (Leidster)

Hallo allemaal

Ik ben sanne en ben 30 jaar wonend in lelystad, ik woon daar al 20 jaar met plezier.
Het werd tijd om verder te kijken dan lelystad en daardoor werk ik nu in almere met erg veel plezier.
In dagelijks leven fitness ik veel of bezoek ik concerten en doe veel met vrienden.
Na een paar jaar horeca gedaan te hebben, heb ik nu mijn passie weer gevonden in werken met kinderen, iets wat elke dag anders en leuk is. Ook vind ik het erg fijn dat je een band met de kinderen opbouwt.

 

 

 

Laura Kembel (BBL’er, in opleiding tot Ped.medewerkster)

(info volgt nog)

Vaste leidsters Amberrosia

Amberrosia Lelystad is een kleinschalige kinderopvang. Alle kinderen spelen (voorlopig) samen op 1 groep en omdat we met drie vaste leidsters zijn betekent dit dat uw zoon(s) en/of dochter(s) altijd dezelfde leidsters heeft/ziet. Uw kind voelt zich daardoor sneller vertrouwd en veilig. Tevens heeft uw kind een eigen mentor die de ontwikkelingen bijhoudt.

Groepshulp

Naast de pedagogisch medewerksters zal er op den duur ook een groepshulp aanwezig zijn. Zij ondersteunen de pedagogisch medewerk(st)ers met uiteenlopende taken zoals het voorbereiden van de maaltijden, opruimen na het eten, de was en algemene hygiëne.

Invallers (bij ziekte en vakantie)

Om de continuïteit op de groep te bewaren zal er in het geval van ziekte of vakantie een PM’er vanuit Almere op de groep in Lelystad werken. Zij zijn bekend met elkaar als collega’s en het beleid en werkwijze bij Amberrosia.