Bij Amberrosia Lelystad werken wij voorlopig met drie enthousiaste pedagogisch medewerksters (PM’ers) die in het bezit zijn van een MBO opleiding. Tevens zijn wij alledrie in het bezit van een EHBO-diploma en een VOG. Op een groep van twaalf kinderen zijn in ieder geval twee van ons aanwezig, dit is ook afhankelijk van de groepssamenstelling en de berekening kind-leidsterratio volgens de wet.
De leid(st)ers Melody en Sanne zullen werkzaam zijn in Lelystad en zij hebben ook in Almere gewerkt, ze stellen zich voor onder het kopje TEAM
Tevens zal eigenaresse Nelleke ook regelmatig aanwezig zijn.

 

Vaste leidsters Amberrosia

Amberrosia Lelystad is een kleinschalige kinderopvang. Alle kinderen spelen (voorlopig) samen op 1 groep en omdat we met drie vaste leidsters zijn betekent dit dat uw zoon(s) en/of dochter(s) altijd dezelfde leidsters heeft/ziet. Uw kind voelt zich daardoor sneller vertrouwd en veilig. Tevens heeft uw kind een eigen mentor die de ontwikkelingen bijhoudt.

Groepshulp

Naast de pedagogisch medewerksters zal er op den duur ook een groepshulp aanwezig zijn. Zij ondersteunen de pedagogisch medewerk(st)ers met uiteenlopende taken zoals het voorbereiden van de maaltijden, opruimen na het eten, de was en algemene hygiëne.

Invallers (bij ziekte en vakantie)

Om de continuïteit op de groep te bewaren zal er in het geval van ziekte of vakantie een PM’er vanuit Almere op de groep in Lelystad werken. Zij zijn bekend met elkaar als collega’s en het beleid en werkwijze bij Amberrosia.