De oudercommissie bestaat uit 3 ouders:

 

Gabrielle van Kuijk – de Jong

Ik ben Gabrielle van Kuijk-de Jong, moeder van Noah (2012), Julia (2013) en Vera (2014) en in 2015 ben ik getrouwd met Mark. De kinderen gaan 1 vaste dag in de week met veel plezier naar Amberrosia en daarnaast op flexibele basis nog wel eens wat uurtjes extra.

Ik ben graag betrokken bij de organisatie waar mijn kinderen naartoe gaan en maak daarom dan nu ook deel uit van de oudercommissie.

Na jaren gewerkt te hebben als verpleegkundige op de Intensive Care ben ik in 2015 gaan werken in de Jeugdgezondheidszorg, waar ik als Jeugdverpleegkundige werk met kinderen van 12-18 jaar. Hiernaast heb ik de opleiding tot fotograaf aan de Fotovakschool in 2014 afgerond. Hiervoor heb ik mij met name gericht op de kinderfotografie en de bedoeling is om hier in de nabije toekomst meer mee te gaan doen.

In mijn vrije tijd ben ik al van jongs af aan veel in het water te vinden, op dit moment ook weer actief in wedstrijden. Daarnaast ben ik sinds kort gestart met hardlopen en zo nu en dan te vinden in de sportschool.

Heeft u nog vragen, stap dan gerust eens op me af.

 

 

Jeroen Mazereeuw

Mijn naam is Jeroen Mazereeuw. Ik ben 38 jaar oud, sinds 2008 getrouwd met Karolien en vader van Kayla(2011) en Noah(2014). Beiden gaan 3 dagen in de week naar Amberrosia waar zij het heel erg naar hun zin hebben.

Persoonlijk ben ik graag nauw betrokken bij de opvang van de kinderen hetgeen ook zeker het geval is als lid van de oudercommissie. Ik ben werkzaam als Senior Engineer voor een beveiligings bedrijf en in mijn vrije tijd ga ik graag hardlopen en/of muziek maken.

Mocht u vragen hebben of zaken bespreekbaar willen maken via de oudercommissie dan staan wij graag voor u klaar.

 

 

Dounia Ramnathsing

Mijn naam is Dounia Ramnathsing, moeder van dochter Senna(2014) en zoon Dean (2015). Onze kinderen gaan 3 vaste dagen naar Amberrosia.

Ik werk als projectleider bij een marktonderzoekbureau en mijn echtgenoot heeft onregelmatige diensten dus is het heel fijn dat Amberrosia op 5 minuten van mijn werk af zit. In mijn vrije tijd hou ik van lezen, lezen en lezen 😊

Ik zou het erg leuk vinden als je als mede-ouder een praatje met me komt maken!

 

 


 

 

De oudercommissie komt minimaal 4 keer per jaar bij elkaar en zijn een ondersteuning en aanspreekpunt voor ouders, leidsters en directie, dragen zorg voor thema avonden, denken actief mee in het beleid en geven adviezen. Zij waarborgen de kwaliteit van Kindercentrum Amberrosia.

Wenst u meer informatie over de oudercommissie van Amberrosia dan kunt u de notulen map bij een van de oudercommissieleden opvragen. De werkwijzen van de oudercommissie is vastgelegd in het huishoudelijk reglement oudercommissie Amberrosia.

Emailadres: oc@amberrosia.nl.

 

Amberrosia is aangesloten bij BOINK.
BOINK is de belangenvereniging van en door ouders in de kinderopvang. Zij verstrekken informatie, ontwikkelingen, wetgevingen en wijzigingen binnen de kinderopvang. Tevens verzorgen zij brochures en trainingen. Voor nadere info over BOINK kunt u een kijkje nemen op hun website www.boink.nl

 

 

Leuk bericht? Deel het!