De oudercommissie bestaat uit 3 ouders:

 

Andrew Taylor

Hallo, mijn naam is Andrew Taylor en ik ben sinds 2018 lid van de Oudercommissie. Ik ben getrouwd met Linda en ben vader van twee prachtige dochters, Sophia (2015) en Lily (2017). Beide kinderen gaan 3 dagen per week naar Amberrosia. Ik vind het prachtig om ook via de Oudercommissie betrokken te zijn bij de opvoeding van onze twee dochters.

Ik ben 36 jaar oud en in mijn dagelijkse leven geef ik trainingen aan mensen die op een inspirerende manier willen leren presenteren. Daarnaast verhuren wij een inspirerende vergaderlocatie in Almere Tussen de Vaarten; het Inspiratie Pakhuis.

 

 

Jeroen Mazereeuw

Mijn naam is Jeroen Mazereeuw. Ik ben 38 jaar oud, sinds 2008 getrouwd met Karolien en vader van Kayla(2011) en Noah(2014). Beiden gaan 3 dagen in de week naar Amberrosia waar zij het heel erg naar hun zin hebben.

Persoonlijk ben ik graag nauw betrokken bij de opvang van de kinderen hetgeen ook zeker het geval is als lid van de oudercommissie. Ik ben werkzaam als Senior Engineer voor een beveiligings bedrijf en in mijn vrije tijd ga ik graag hardlopen en/of muziek maken.

Mocht u vragen hebben of zaken bespreekbaar willen maken via de oudercommissie dan staan wij graag voor u klaar.

 

Tineke Krol

Ik ben Tineke Krol, 33 jaar oud en samenwonend met Niels. Ons zoontje Rick (2017) gaat 1 vaste dag naar Amberrosia en ook zijn broertje (2019) zal een vaste dag naar de opvang gaan. Ook nemen wij soms flexibele uurtjes af. Handig in combinatie met onregelmatige diensten.
Ik ben llid geworden van de OC om nauw betrokken te zijn bij de opvang. Meedenken en -beslissen over dingen die ook mijn kind aangaan, dat vind ik belangrijk.
Heb je als ouder vragen? Spreek mij graag aan!


 

 

De oudercommissie komt minimaal 4 keer per jaar bij elkaar en zijn een ondersteuning en aanspreekpunt voor ouders, leidsters en directie, dragen zorg voor thema avonden, denken actief mee in het beleid en geven adviezen. Zij waarborgen de kwaliteit van Kindercentrum Amberrosia.

Wenst u meer informatie over de oudercommissie van Amberrosia dan kunt u de notulen map bij een van de oudercommissieleden opvragen. De werkwijzen van de oudercommissie is vastgelegd in het huishoudelijk reglement oudercommissie Amberrosia.

Emailadres: oc@amberrosia.nl.

 

Amberrosia is aangesloten bij BOINK.
BOINK is de belangenvereniging van en door ouders in de kinderopvang. Zij verstrekken informatie, ontwikkelingen, wetgevingen en wijzigingen binnen de kinderopvang. Tevens verzorgen zij brochures en trainingen. Voor nadere info over BOINK kunt u een kijkje nemen op hun website www.boink.nl

 

 

Leuk bericht? Deel het!