Het team van Amberrosia stelt zich graag even voor:

 

 

Nelleke Nelleke Rustveld (Eigenaresse)

Ik ben Nelleke Rustveld, en samen met Jim Rustveld hebben we 2 kinderen: Amber (2004) en Valerie (2008).
We hebben ons o.a. voorgesteld onder het kopje: de oprichters
Met veel plezier werk ik zowel op alle groepen als op kantoor.
Maar ik geniet vooral van het zorgen voor & knuffelen met de baby’s en het spelen met de dreumesen & peuters.
Ook de sport-, spel- en knutsel activiteiten met de BSO kinderen geven mij veel plezier en energie.
Het directe contact met u als ouder(s) is ontzettend fijn en zal er altijd blijven.
Met het huidige team vormen we een sterke eenheid met liefde en aandacht voor uw kinderen!

Jim Jim Rustveld (Eigenaar)

Samen met Nelleke runnen we met veel plezier en passie onze kinderopvangorganisatie: Amberrosia.
Ik doe ontzettend veel werkzaamheden ‘achter de schermen’, maar de belangrijkste werkzaamheden zijn: PR & Marketing, gesprekken en rondleidingen met huidige & nieuwe klanten, het financiële gedeelte, het behandelen van klachten en het vinden van nieuwe franchisers & onderhouden van de franchise contacten.
De afwisseling bij Amberrosia geeft je elke dag energie, want stil staan doen we niet, we kijken altijd vooruit en blijven innoveren.

Melody Melody Uijttenbogaard (Senior Leidster)

Ik ben Melody Uijttenboogaard en ik ben 26 jaar. Ik heb gestudeerd voor Pedagogisch medewerker op het Deltion College in Zwolle.
In het werken met kinderen heb ik inmiddels 9 jaar ervaring door wisselende stages. Het werken met kinderen is mijn passie, en ik doe dit met heel veel plezier. De dankbaarheid van de kinderen die ze je tonen met en zonder woorden is niet uit te leggen. Het is fijn om kinderen te begeleiden in hun ontwikkeling. De kinderen zijn de toekomst en jij bent hun voorbeeld.

Ik heb veel zin om mijn steentje bij te dragen in het team van Amberrosia.

Amy  Amy Groot (Senior Leidster)

Mijn naam is Amy Groot en ik ben 22 jaar oud. Ik heb in 2015 mijn diploma Pedagogisch Medewerker op niveau 4 behaald en sindsdien ben ik werkzaam in de kinderopvang. Het werken met kinderen is zo fijn omdat je de kinderen ziet groeien, ontdekken en ontwikkelen. Het enthousiasme en het plezier dat de kinderen tijdens het ontwikkelen hebben is prachtig om te zien. Ik ben blij dat ik in het leuke team van Amberrosia terecht ben gekomen waar uw kind op nummer 1 staat.

Lianne  Lianne van Weegen (Senior Leidster)

Mijn naam is Lianne Dicker, ik ben 26 jaar en woon met mijn man en stiefzoontje van 4 jaar in Almere.
Momenteel ben ik bezig met de PABO waar ik ervaring heb opgedaan met kinderen van 4-12 jaar, en werk ik sinds januari 2016 bij Amberrosia. Ik heb voor de kinderopvang gekozen omdat ik veel voldoening haal uit het werken met kinderen. Wat ik erg fijn vind is om kinderen op een positieve manier te begeleiden en ze kan ondersteunen in hun ontwikkeling.
Ik heb voor Amberrosia gekozen omdat hun pedagogische visie gelijk is aan die van mij, met name de veilige pedagogische omgeving met een huiselijk gevoel trok (en trekt) mij erg aan.

foto-hafida Hafida el Bazi (Groepshulp & Leidster)

Ik ben Hafida. Ik ben 40 jaar oud, getrouwd en trotse moeder van 3 lieve kinderen.
In 2008 heb ik mijn diploma SPW 3 behaald in Amsterdam. Ik ben erg blij dat ik bij Amberrosia aan de slag mag als groepshulp & pedagogisch medewerkster. Het is zo mooi om te zien hoe de kinderen zich ontwikkelen in alle leeftijden, ze maken mij altijd blij, geen dag is hetzelfde als je met kinderen werkt,
Ook het werken in teamverband waarbij iedereen voor elkaar klaarstaat erg leuk. Ik doe dit met alle plezier.

Foto EsmeeEsmee van Beek (Leidster)

Mijn naam is Esmee van Beek en ik ben 26 jaar. Samen met mijn zoontje Finley en onze twee katten woon ik in Almere-Buiten.
Ik ben nu zo’n 5 jaar werkzaam in de kinderopvang. Ik vind het heel erg belangrijk kinderen een fijn thuisgevoel te geven en vooral te luisteren naar wat voor een leuke en fantasievolle verhalen ze te vertellen hebben. Het leuke aan het werken met kinderen is de band die ontstaat tussen jou en het kind. Zeker nu ik zelf moeder ben weet ik hoe fijn het is om als ouder een fijne en warme omgeving te hebben waar je kindje met liefde wordt opgevangen!


Foto Kelly VerboomKelly Verboom (Leidster)

Ik ben Kelly Verboom, 28 jaar en moeder van een zoon van 5 jaar oud. De opleiding als Pedagogisch Medewerker heb ik met plezier afgerond. Het werken met kinderen vind ik erg leuk, mijn hart ligt daar echt. Zij leren van jou, maar je leert ook van hen.
Ik vind het erg belangrijk om te zorgen dat de kinderen zich thuis voelen, dat zij met plezier naar de opvang gaan en elke dag leren wij met zijn allen nieuwe dingen.
Het is ook erg belangrijk om met de ouders op 1 lijn te zitten, zodat wij samen het beste resultaat kunnen behalen.
Het werken bij Amberrosia vind ik erg leuk, wij staan altijd klaar voor elkaar en helpen elkaar als we wat nodig hebben. Ik heb voor Amberrosia gekozen omdat hun pedagogische visie mij erg aanstond, met name de veilige pedagogische omgeving met een huiselijk gevoel en een sterk teamverband.

Foto Sanne MaartenseSanne Maartense (Leidster)

Hallo allemaal

Ik ben sanne en ben 30 jaar wonend in lelystad, ik woon daar al 20 jaar met plezier.
Het werd tijd om verder te kijken dan lelystad en daardoor werk ik nu in almere met erg veel plezier.
In dagelijks leven fitness ik veel of bezoek ik concerten en doe veel met vrienden.
Na een paar jaar horeca gedaan te hebben, heb ik nu mijn passie weer gevonden in werken met kinderen, iets wat elke dag anders en leuk is. Ook vind ik het erg fijn dat je een band met de kinderen opbouwt.

TalithaTalitha de Groot (Leidster)

Hallo ouders! Mijn naam is Talitha. Ik ben 36 jaar en woon samen met mijn twee kinderen, een zoon van 13 en een dochter van 10, in Almere buiten. Ik werk nu zo’n 8 jaar met veel plezier in de kinderopvang. Hiervoor werkte ik jarenlang op de planning bij de luchtmacht, ook leuk maar op een gegeven moment wilde ik totaal iets anders en ben toen terug naar school gegaan. Hier heb ik de opleiding “Pedagogisch werker” en vervolgens de opleiding “Maatschappelijk werk en gezinsbegeleiding” met succes afgerond. Nu doe ik wat het liefste doe, werken met mensen! Ik werk nu als ZZP-er in de zorg en bij Amberrosia. Jullie zullen me dan ook onregelmatig en op verschillende groepen kunnen vinden. Met die afwisseling ben ik erg blij omdat ik alle leeftijden leuk en bijzonder vind.
Ik vind het heerlijk om de ontwikkeling van kinderen van dichtbij mee te maken en daar samen met een fantastisch team op een positieve manier aan te kunnen bijdragen. Kinderen geven me energie waardoor ik elke keer weer met plezier naar mijn werk ga.

Nikitha Desloover fotoNikitha Scheffer-Desloover (Leidster)

Mijn naam is Nikitha Scheffer-Desloover, 27 jaar, samenwonend en moeder van een prachtige dochter genaamd Chelsey (3 jaar).
In 2012 heb ik de opleiding Pedagogisch medewerker met goed gevolg afgerond. Ik geniet volop van dit werk, en te zien hoe kinderen in de ontwikkeling vooruit gaan. Ik heb ervaring met kinderen van verschillende leeftijden, variërend van 0 t/m 12 jaar. Het is voor mij een eer om een steentje bij te mogen dragen aan de ontwikkeling van uw kind. Ik ga dan ook met veel plezier aan de slag bij Amberrosia.

IMG_3124Laura Menheere (Leidster)

Hallo allemaal. Ik ben Laura, 25 jaar en moeder van 2 kinderen. Ik ben al sinds 2008 werkzaam in de kinderopvang en deed mijn studie deeltijd. Mijn passie is om met kinderen te werken en ze te begeleiden in hun welzijn. Het is fijn dat ik een steentje kan bijdragen en doe dit met alle plezier. Per januari 2018 ben ik bij Amberossia komen werken, ik heb het er naar mijn zin. We hebben een leuk, sociaal, gezellig en hecht team.

 

FarhFarh Jumha (Groepshulp)

Ik ben Farh, ik ben 35 jaar oud, getrouwd en moeder van 2 lieve meisjes.
Ik werk vanaf december 2017  bij Amberrosia als groepshulp. Dit doe ik met veel plezier omdat ik graag met kinderen werk.
Het is zo mooi om te zien hoe de kinderen zich ontwikkelen. Ik begin de kinderen steeds beter te leren kennen en vind het een gezellige werkplek.
Mijn taken als groepshulp zijn de warme maaltijd te bereiden,het fruit opdienen, medewerkers ondersteunen en kinderen naar school brengen en ophalen.
Het team is enorm hecht, heeft een goede communicatie en staat altijd voor elkaar klaar.