Het team van Amberrosia Almere stelt zich graag even voor:

Nelleke
Nelleke Rustveld 
(Eigenaresse, PM’er, Beleidsmedewerkster en Coach)

Naast mijn werkzaamheden als eigenaresse en Pedagogisch beleidsmedewerkster en coach werk ik met veel plezier nog ongeveer 3 middagen op de BSO als vaste leidster en mentor van de kinderen, en als inval op de overige KDV groepen.
Ik geniet van het zorgen voor & knuffelen met de baby’s en het spelen met de dreumesen & peuters, hen te stimuleren in hun ontwikkeling en te zorgen dat zij elke dag een fijne, gezellige en leuke dag beleven bij Amberrosia.
De BSO kinderen biedt ik het liefst een gevarieerd activiteitenschema aan zodat het voor hen nooit saai is op de BSO.
Mijn dag is goed als de kinderen tevreden naar huis gaan en hebben genoten van hun dag.
Het directe contact met u als ouder(s) is ontzettend fijn en zal er altijd blijven.
Met het huidige team vormen we een sterke eenheid met liefde en aandacht voor uw kinderen!

Jim
Jim Rustveld
(Eigenaar)

Samen met Nelleke runnen we met veel plezier en passie onze kinderopvangorganisatie: Amberrosia.
Ik doe ontzettend veel werkzaamheden ‘achter de schermen’, maar de belangrijkste werkzaamheden zijn: PR & Marketing, gesprekken en rondleidingen met huidige & nieuwe klanten, het financiële gedeelte, het behandelen van klachten en het vinden van nieuwe franchisers & onderhouden van de franchise contacten.
De afwisseling bij Amberrosia geeft je elke dag energie, want stil staan doen we niet, we kijken altijd vooruit en blijven innoveren.


Amy

Amy Groot (Vestigingsmanager / Senior Leidster Babygroep)
Mijn naam is Amy Groot en ik ben 24 jaar oud. Ik heb in 2015 mijn diploma Pedagogisch Medewerker niveau 4 behaald en sindsdien ben ik werkzaam in de kinderopvang. Het werken met kinderen is zo fijn omdat je de kinderen ziet groeien, ontdekken en ontwikkelen. Het enthousiasme en het plezier dat de kinderen tijdens het ontwikkelen hebben is prachtig om te zien. Ik ben blij dat ik in het leuke team van Amberrosia terecht ben gekomen waar uw kind op nummer 1 staat.

Naast mijn functie als senior pedagogisch medewerkster op de babygroep heb ik in 2019 de kans gekregen om mijzelf uit te dagen en aan het werk te gaan als vestigingsmanager. Ik ben daarom in 2020 begonnen met de opleiding tot manager kinderopvang. Ik ben hier nog druk mee bezig maar hoop deze dit jaar nog af te ronden. U zult mij zowel op de groepen als op kantoor tegenkomen.Laura Kembel
(BBL’er Babygroep & Flexibele op overige groepen)


Esmee van den Brom (Leidster Dreumesgroep)

Mijn naam is Esmee van den Brom en ik ben 27 jaar. Samen met mijn zoontje Finley woon ik in Amersfoort.
Ik ben nu zo’n 7 jaar werkzaam in de kinderopvang. Ik vind het heel erg belangrijk kinderen een fijn thuisgevoel te geven en vooral te luisteren naar wat voor een leuke en fantasievolle verhalen ze te vertellen hebben. Het leuke aan het werken met kinderen is de band die ontstaat tussen jou en het kind. Zeker nu ik zelf moeder ben weet ik hoe fijn het is om als ouder een vertrouwde en warme omgeving te hebben waar je kindje met liefde wordt opgevangen!


Nikitha Scheffer-Desloover (Leidster Dreumesgroep)

Mijn naam is Nikitha Scheffer-Desloover, 27 jaar, samenwonend en moeder van 2 prachtige dochters genaamd Chelsey (2005) en Jazzlyn (2019).
In 2012 heb ik de opleiding Pedagogisch medewerker met goed gevolg afgerond. Ik geniet volop van dit werk, en te zien hoe kinderen in de ontwikkeling vooruit gaan. Ik heb ervaring met kinderen van verschillende leeftijden, variërend van 0 t/m 12 jaar. Het is voor mij een eer om een steentje bij te mogen dragen aan de ontwikkeling van uw kind. Ik ga dan ook met veel plezier aan de slag bij Amberrosia.
Naast het werk op de groep doe ik ook een deel administratief werk voor Amberrosia, o.a. het maken van de roosters het het verwerken van de flexibele aanvragen voor uw kinderen.


Samantha Verlaan (Leidster Peutergroep)

Hallo allemaal,
Ik ben Samantha, 29 jaar oud en ik woon samen met mijn partner en zoontjes van 4 en 2 in Lelystad.
Na de geboorte van mijn tweede zoontje ben ik bewust even de kinderopvang uitgegaan, omdat het mij een beetje veel werd, maar daardoor weet ik nu des te meer waar mijn hart ligt en dit is bij het verzorgen en mede grootbrengen van die kleine hummeltjes.
Ik vind het belangrijk dat kinderen zich veilig en vertrouwd voelen en dat staat daarom ook voorop bij mij, dan volgt de rest vanzelf!
Ik kan niet wachten om kennis te maken met jullie allemaal!Melody Uijttenboogaard
 (Leidster Peutergroep)


Foto Kelly VerboomKelly Verboom (Leidster Peuter Opstap Groep (POG)

Ik ben Kelly Verboom, 28 jaar en moeder van een zoon van 5 jaar oud. De opleiding als Pedagogisch Medewerker heb ik met plezier afgerond. Het werken met kinderen vind ik erg leuk, mijn hart ligt daar echt. Zij leren van jou, maar je leert ook van hen.
Ik vind het erg belangrijk om te zorgen dat de kinderen zich thuis voelen, dat zij met plezier naar de opvang gaan en elke dag leren wij met zijn allen nieuwe dingen.
Het is ook erg belangrijk om met de ouders op 1 lijn te zitten, zodat wij samen het beste resultaat kunnen behalen.
Het werken bij Amberrosia vind ik erg leuk, wij staan altijd klaar voor elkaar en helpen elkaar als we wat nodig hebben. Ik heb voor Amberrosia gekozen omdat hun pedagogische visie mij erg aanstond, met name de veilige pedagogische omgeving met een huiselijk gevoel en een sterk teamverband.


Lavanio Daniel (Senior Leider op de POG (di & do) & BSO (ma & wo)

Beste ouder(s), mijn naam is Lavanio Daniel, ik ben 29 jaar en vader van een dochter .
Mijn hobby’s zijn voetballen en het mixen van muziek (DJ).
De opleidingen SPW3 en PW/MMZ-JGZ 4 heb ik met succes behaald. De jaren ervaring die ik opgedaan heb in de kinderopvang en in de jeugdzorg probeer ik over te brengen op de kinderen/jongeren waarmee ik nu werk.
Ik hou ervan om met kinderen te werken omdat je een belangrijk deel bent van hun leven en hen nog veel kan aanleren wat ze in de toekomst zouden kunnen gebruiken. Verder vind ik het ook belangrijk om met de ouders op één lijn te zitten voor een goede opvoeding van de kinderen. Ik kijk ernaar uit om kennis met u te maken en als medewerker van Amberrosia heet ik u van harte welkom.


Fancy Eelzak (Flexibele Leidster op alle groepen)

Ik ben Fancy ben 36 jaar en woon in Lelystad met mijn vriend en dochter (2014).
Met veel plezier werk ik al ongeveer 17 jaar in de kinderopvang.
Het leukste om te zien vind ik, als ze als 8 weken oude baby binnen komen en je ze met ongeveer 11 jaar ziet vertrekken.
Dan ben ik altijd toch een beetje trots want voor een deel heb je ze mee opgevoed tot hoe ze dan zijn geworden.
Verder vind ik buiten spelen erg belangrijk voor de kinderen, zomers lekker met water en in de winters in de kou of sneeuw.


TalithaTalitha de Groot (Leidster flexibel op alle groepen)

Hallo ouders! Mijn naam is Talitha. Ik ben 36 jaar en woon samen met mijn twee kinderen, een zoon van 13 en een dochter van 10, in Almere buiten. Ik werk nu zo’n 8 jaar met veel plezier in de kinderopvang. Hiervoor werkte ik jarenlang op de planning bij de luchtmacht, ook leuk maar op een gegeven moment wilde ik totaal iets anders en ben toen terug naar school gegaan. Hier heb ik de opleiding “Pedagogisch werker” en vervolgens de opleiding “Maatschappelijk werk en gezinsbegeleiding” met succes afgerond. Nu doe ik wat het liefste doe, werken met mensen! Ik werk nu als ZZP-er in de zorg en bij Amberrosia. Jullie zullen me dan ook onregelmatig en op verschillende groepen kunnen vinden. Met die afwisseling ben ik erg blij omdat ik alle leeftijden leuk en bijzonder vind.
Ik vind het heerlijk om de ontwikkeling van kinderen van dichtbij mee te maken en daar samen met een fantastisch team op een positieve manier aan te kunnen bijdragen. Kinderen geven me energie waardoor ik elke keer weer met plezier naar mijn werk ga.Sabrina Boon
 (BBL’er Flexibel op alle groepen)
Mijn naam is Sabrina, getrouwd en moeder van een zoon van 6 jaar en woon in Almere Buiten. Ik heb 19 jaar met veel plezier op de manege gewerkt. Ik heb daar onder andere kinderlessen gegeven. Dit jaar heb ik besloten om het roer om te gooien, het werd tijd voor een nieuwe uitdaging. Mijn hart ligt echt bij het werken met kinderen. Ik hou van hun enthousiasme en kijk op het leven. Ik wil daar heel graag deel van uit maken en daarom ben ik net gestart met de BBL opleiding Gespecialiseerd Pedagogisch Werker, niveau 4. Ik zal op alle groepen staan en ga elke woensdag naar school. Super leuk die afwisseling  en om zo alle leeftijden mee te maken en alle kinderen en leidsters te leren kennen.

foto-hafidaHafida el Bazi (Groepshulp & Flexibele Leidster)

Ik ben Hafida. Ik ben 40 jaar oud, getrouwd en trotse moeder van 3 lieve kinderen.
In 2008 heb ik mijn diploma SPW 3 behaald in Amsterdam. Ik ben erg blij dat ik bij Amberrosia aan de slag mag als groepshulp & pedagogisch medewerkster. Het is zo mooi om te zien hoe de kinderen zich ontwikkelen in alle leeftijden, ze maken mij altijd blij, geen dag is hetzelfde als je met kinderen werkt,
Ook het werken in teamverband waarbij iedereen voor elkaar klaarstaat erg leuk. Ik doe dit met alle plezier.