Geplaatst op door in de categorie Nieuws

Bent u opzoek naar kinderdagverblijf Almere? Amberrosia heeft precies wat u zoekt! Naast de vaste dagopvang van 07:00 uur tot 19:00 uur is ook avondopvang, nachtopvang en zelfs weekendopvang een mogelijkheid. Zo kunt u als hardwerkende ouder weer eens iets spontaans ondernemen in uw vrije tijd, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de opvang van uw kind. Vervolgens is het mogelijk om uw kind op elk gewenste tijdstip op te halen en betaald u enkel voor de uren die u nodig had.

kinderdagverblijf Almere

Huiselijke sfeer in kinderdagverblijf Almere

Tussen de middag eten wij een gevarieerde warme maaltijd. Deze wordt door de leidsters bereid, waarbij er aan alle hygiëneregels wordt gedacht. Kinderen vanaf 3 jaar mogen meehelpen met de bereiding of het dekken van de tafel, waardoor een gezellige en huiselijke sfeer ontstaat in kinderdagverblijf Almere. De kinderen voelen zich hierdoor speciaal en betrokken wat uiteindelijk in een gemoedelijke sfeer resulteert.

Buiten hebben wij als kinderdagverblijf in Almere een picknicktafel, een glijbaan, diverse auto’s en loopfietsjes. Tevens beschikken wij over een zand- en watertafel en kan er in de zomer worden gepoedeld in een groot bad met warm water. Naast al deze attributen ligt vlakbij groot grasveld met klimtoestellen waar we naar toe gaan om even lekker te spelen, rennen en uit te waaien.

Ook ons konijntje “Vlekkie” is altijd in de buurt! De kinderen mogen meehelpen bij het geven van eten en drinken. Op deze manier leren kinderen op ons kinderdagverblijf om met dieren om te gaan en daar respect voor te hebben.

Inschrijven bij kinderdagverblijf Almere?

Kies één van de onderstaande online formulieren.

Voor vragen of extra informatie kunt u ons altijd bereiken op:
Telefoon: 036 – 537 49 49
Mobiel: 06 – 26 120 842
Email: nelleke@amberrosia.nl

Leuk bericht? Deel het!