Geplaatst op door in de categorie Nieuws

Voor kinderopvang in Almere bent u bij Amberrosia aan het juiste adres! Naast een huiselijke en veilige omgeving voor de kinderen stellen wij ons flexibel op voor de ouders. Tegenwoordig zijn er veel mensen met wisselende of afwijkende werktijden, waarvoor een flexibele kinderopvang noodzakelijk is. Daarbij werkt niet iedereen dicht bij huis, waardoor files vaak voor vertragingen kunnen zorgen. Voor deze mensen bieden wij flexibele kinderopvang in Almere aan. Hierdoor hoeft u zich niet meer te haasten en hoeft u zich geen zorgen te maken over de opvang voor uw kind.

kinderopvang Almere

Flexibele kinderopvang Almere

Wij weten dat het als ouder lastig kan zijn om iets spontaan te ondernemen. Soms heeft u even snel een oppas nodig en dan is deze niet beschikbaar. U kunt in dit soort gevallen altijd terecht bij kinderopvang Amberrosia. U betaald voor kinderopvang in de avonduren per uur, zodat het betaalbaar blijft en u in alle rust kunt genieten van uw avond.

Wij bieden rust, geborgenheid en een huiselijke sfeer op flexibele tijden. Door ons woon- en werkconcept is het voor ons mogelijk om 24/7 kinderopvang in Almere aan te bieden. Ideaal voor kinderen van ouders die in weekenden moeten werken, nachtdienst hebben, plotseling kunnen worden opgeroepen of wisselende werktijden hebben.

Inschrijven bij kinderopvang Almere?

Maak gebruik van één van de onderstaande formulieren.

Voor vragen of extra informatie kunt u ons altijd bereiken op:
Telefoon: 036 – 537 49 49
Mobiel: 06 – 26 120 842
Email: nelleke@amberrosia.nl

Leuk bericht? Deel het!