Geplaatst op door in de categorie Nieuws

Bent u op zoek naar een kinderdagverblijf, waarbij persoonlijke aandacht en beweging voor uw kind voorop staat? Dan bent u bij kinderopvang Amberrosia op het juiste adres! Amberrosia is het alternatief als u kinderopvang in de buurt van Hoorn zoekt, wij zijn op slechts 3 km van de schaatsbaan en de Grote Waal gelegen.

Wij hebben een uitdagende  ruimte tot onze beschikking.( zie ook de 360 panorama foto op de website). Ook hebben wij  een grote buitenruimte met veel gras, speeltoestellen en een trampoline. Wij hebben een klein groepje vaste en ervaren medewerkers die op vaste dagen werken. Uw kind ziet daarom altijd dezelfde gezichten, mede omdat wij als eigenaren ook meewerken. Verder is er de mogelijkheid om een oudere broer of zus op de BSO te plaatsen, zodat ze na school bij elkaar zijn en zodat u ze samen kunt ophalen.

Flexibele kinderopvang Hoorn

Naast de reguliere dagopvang is ook flexibele opvang mogelijk bij Amberrosia. Voor de ouder met onregelmatige werktijden is de flexibele opvang ideaal! Wisselende en flexibele dagen/uren zijn mogelijk middels een maandelijkse opgave. U geeft deze uren op voor de 20e van de maand voor de maand daarop.  Wij maken een offerte op maat, dit betekent dat u alleen de uren betaalt die u van te voren opgeeft en geen hele dag op dagdeel. Omdat wij een woon-werksituatie hebben behoort ook avond en weekendopvang tot de mogelijkheden in combinatie met reguliere dagopvang. Ook thuis ophalen en brengen is mogelijk tegen een kleine vergoeding. Maak vrijblijvend een afspraak voor bezichtiging en een offerte op maat!

Direct inschrijven bij kinderopvang Hoorn?

Via de onderstaande link komt u op onze online inschrijfformulier.

Heeft u vragen of wilt u extra informatie? U kunt ons bereiken via de onderstaande contactgegevens.

Telefoon :                          0229 – 84 35 94
Mobiel :                              06-31541850
E-mail  :                             dani@amberrosia.nl

Leuk bericht? Deel het!