Geplaatst op door in de categorie Nieuws

Bent u opzoek naar het juiste kinderdagverblijf voor uw kind? Dan bent u bij kinderdagverblijf Amberrosia  op het juiste adres!  Amberrosia is het alternatief als u kinderopvang in de buurt van Hoorn zoekt, wij zijn op slechts 3 km van de schaatsbaan en de Grote Waal gelegen. Wij bieden een huiselijke sfeer, waar kinderen zich direct op hun gemak voelen.  Wij vinden het erg belangrijk dat de kinderen lekker kunnen bewegen en hun energie kwijt kunnen. Zowel binnen als buiten biedt ons kinderdagverblijf genoeg ruimte voor voldoende bewegingsvrijheid. Onze tuin beschikt over speeltoestellen en een trampoline en is omringd met kind veilige hekken om de veiligheid te waarborgen. Wij betrekken onze kinderen bij verschillende activiteiten, zoals de bereiding van het eten en het dekken van de tafel, samen dansen en zingen, knutselen, spelletjes doen, verjaardagen en feestdagen vieren.

Kinderdagverblijf Hoorn is flexibel!

Naast de reguliere dagopvang biedt Amberrosia ook de mogelijkheid van flexibele opvang. Doordat wij naast onze kinderopvang wonen kunnen wij voor elk dagdeel opvang verzorgen. Voor de hardwerkende ouder met wisselende werktijden biedt onze flexibele opvang een uitkomst.  Wisselende en flexibele dagen/uren zijn mogelijk middels een maandelijkse opgave. U geeft deze uren op voor de 20e van de maand voor de maand daarop. Wij maken een offerte op maat, dit betekent dat u alleen de uren betaalt die u van te voren opgeeft en geen hele dag of dagdeel.        Ook thuis ophalen en brengen is mogelijk tegen een kleine vergoeding. Maak vrijblijvend een afspraak voor een bezichtiging en een offerte op maat!

Inschrijven bij kinderdagverblijf Hoorn?

Maak gebruik van het online inschrijfformulier.

Voor vragen of extra informatie kunt u ons altijd bereiken via de onderstaande contactgegevens.

Telefoon :                          0229 – 84 35 94
Mobiel :                            06-31541850
E-mail Algemeen :          koggenland@amberrosia.nl

Leuk bericht? Deel het!