Geplaatst op door in de categorie Nieuws

 

 

 

 

 

 

 

Op zondag 6 april opent de nieuwbouw-vestiging van Amberrosia, Flexibele Kinderopvang in Tussen de Vaarten haar deuren. Het wordt een feestelijke Open Dag met allerlei leuke activiteiten voor iedereen!

Op deze dag kan je komen kennismaken met Amberrosia als Flexibele
Opvangorganisatie, maar natuurlijk ook met de mensen áchter Amberrosia. Jim en Nelleke zijn in 2007 begonnen met het Kindercentrum vanuit het ideaal om kinderopvang te bieden die zij zelf zo hard zochten; betrouwbaarheid, kwaliteit en een eerlijke prijs. Hieruit is Amberrosia voortgekomen, een Flexibele opvangorganisatie waar kwaliteit hoog in het vaandel staat.

Bij Amberrosia is bijna al het personeel allemaal zelf ook ouder waardoor ze zich goed kunnen inleven in de wensen van ouders.
Nelleke, de eigenaresse staat zelf ook op de groep als leidster. Hierdoor blijven de lijntjes met de ouders kort en de communicatie sterk. Met de live-webcam voor ouders is er altijd de mogelijkheid om te kijken hoe het er overdag aan toe gaat. Ze bieden zelfs warme (meeneem)maaltijden voor ouders, zwemlessen, haal- en brengservice, boodschappenservice en daar komt binnenkort een strijkservice bij! Fijne bijkomstigheid bij dit alles is dat je alleen de opvang betaalt die je afneemt, heel flexibel en fijn voor de
portemonnee!

Amberrosia biedt niet alleen opvang, ze doen méér! Voor kinderen met een taal-en of spraakachterstand wordt er veel gecommuniceerd met gebaren. Zo kunnen ook kinderen die nog niet zo goed kunnen praten beter (leren) communiceren.
Daarnaast hebben ze ook een Peuter Opstap Groep, waarbij de oudere peuters worden voorbereid op school.

Voor de kinderen vanaf 4 jaar is er de BSO. Bij de BSO van Amberrosia is er een kinderraad, een na de opening van de nieuwbouwvestiging wordt er een klein konijnenboerderijtje en een moestuin opgestart. Ook doen de kinderen veel aan sport en bewegen. Amberrosia was de 1e organisatie die speelse kinderfitness apparaten introduceerde. Omdat de behoeften van kinderen van verschillende leeftijden en geslacht nogal verschillen bieden ze zo veel mogelijk verschillende dingen. Als kind hoef je je dus nooit te vervelen!

Vanwege de unieke formule opent Amberrosia op 6 april de deuren van hun nieuwe gebouw aan de Carel Willinklaan 99 in Tussen de Vaarten. Jim en Nelleke wonen boven het dagverblijf waardoor 24/7 opvang kan worden geboden.

Het wordt een feestje voor iedereen!

Op deze feestelijke Open Dag is er onder andere:
*Een Poppenkastshow
*Een Goochelshow
*Muziek door DJ Fresh
*Sportschool De Mix (opvang tijdens sporten)
*Meerdere Springkussens
*Suikerspinnen
*Popcorn
*cup cakes versieren
*Het Chocolade Pakhuys komt met een chocolade workshop
*Schminken
*Informatie en een demonstratie over Baby- en kind gebaren

Maar dit is nog niet alles, er zijn nog veel méér leuke activiteiten!
Kom je ook spelen en kennismaken?

Waar en wanneer?
Zondag 6 april, van 14.00 – 16.00 uur
Carel Willinklaan 99
Tussen de Vaarten, Almere
Toegang: gratis!

Leuk bericht? Deel het!