1. Amberrosia
  2. BSO beginnen

BSO beginnen

Interesse in een BSO beginnen

Heb je interesse in een BSO beginnen? Amberrosia helpt je graag op weg. Amberrosia is een organisatie met meerdere vestigingen en een succesvol concept voor kleinschalige en huiselijke BSO’s. Wij delen onze kennis en ervaring graag met enthousiaste franchisenemers. Het wordt dankzij ons sneller en eenvoudiger om de administratieve kant te regelen. Daarnaast bieden wij hulp bij praktische zaken, waaronder de promotie van jouw BSO. Door samen te werken met een gevestigde naam zoals Amberrosia geniet je van meerdere voordelen. Eén daarvan is dat mensen een vertrouwd gevoel zullen hebben met jouw BSO.

Amberrosia helpt bij beginnen van BSO

Het beginnen van een BSO is mogelijk voor mensen met en zonder ervaring met ondernemen. Wij helpen namelijk graag bij de zakelijke kant van het verhaal. Het belangrijkste is dat jij een passie hebt voor het vak en je kunt vinden in ons concept. Zo vinden wij het erg belangrijk om de kinderen op te vangen in kleine groepjes. Op deze manier creëren we een huiselijke en gezellige sfeer waarin de kinderen zich veilig en geborgen zullen voelen. Uiteraard is persoonlijke aandacht voor elk kind van belang. Op onze website kun je eventueel meer lezen over onze visie en werkwijze.

Meer informatie over een eigen BSO beginnen?

Wil je graag meer informatie over een eigen BSO beginnen? Elke eerste zondag van de maand kun je vrijblijvend binnenlopen op onze hoofdlocatie. Hier organiseren we een rondleiding en kennismaking voor potentiële franchisenemers. Je kunt al je vragen stellen en meer te weten komen over ons en onze manier van werken. Uiteraard kun je ook contact met Amberrosia opnemen via de telefoon, e-mail of het formulier op onze website. Wij beantwoorden je vragen zo snel mogelijk. Goed om te weten: momenteel zoeken wij in meerdere regio’s actief naar nieuwe franchisenemers. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Meer weten over onze mogelijkheden?

Rondleiding & kennis maken?

Neem gerust contact op met ons

Vul het contactformulier in dan nemen we na ontvangst van uw bericht zo snel mogelijk contact met u op. U kunt natuurlijk ook gewoon even bellen of rechtstreeks een mail sturen.

M: 06-51087168
@: jim@amberrosia.nl

 

Contactformulier

    “Naast sport, spel en creativiteit willen wij er naar streven dat de kinderen zich binnen een kleine groep veilig en geborgen voelen”