1. Amberrosia
  2. BSO starten

BSO starten

Is een eigen BSO starten echt iets voor jou?

Omring jij je het liefst de hele dag door door kinderen? En doe jij niets liever dan voor kinderen zorgen én ze een veilig en geborgen huis bieden? Dan is een eigen BSO starten echt iets voor jou. Amberrosia helpt franchisenemers graag bij het opzetten van een BSO. Wij denken met je mee over de locatie en over de benodigdheden. Daarnaast helpen we je om het papierwerk op orde te maken. Zo heb je een aantal documenten nodig om aan de slag te mogen. Met de hulp van Amberrosia regel je dit snel en eenvoudig.

Starten van een BSO: met of zonder ervaring

Het starten van een BSO kan dankzij Amberrosia met of zonder ervaring. Ook als je bijvoorbeeld alles weet over kinderen, maar weinig kennis hebt over ondernemen helpt Amberrosia je graag op weg. Beschik je nog niet over de benodigde middelen zoals een geschikte locatie? Geen probleem. Amberrosia kan je bij elk onderdeel van het opstarten van een BSO helpen. Wij hebben een ruime ervaring en kennen de markt goed. Doordat wij zelf al meerdere BSO’s runnen, kun je je zonder problemen aansluiten bij ons concept en werkwijze.

Eigen BSO starten met de hulp van Amberrosia

Wil je graag een eigen BSO starten met de hulp van Amberrosia? Kom dan langs op één van onze open dagen voor franchisenemers. Elke eerste zondag van de maand ben je van harte welkom op onze hoofdlocatie. Ons team ontvangt je hier graag voor een vrijblijvend, oriënterend gesprek. Mocht je je vraag liever stellen via de e-mail of telefoon dan kan dat natuurlijk ook. Op de website van Amberrosia vind je onze contactgegevens en andere belangrijke informatie over ons en onze manier van werken. Lees dit gerust door als je meer wilt weten over wie wij zijn en welke punten wij belangrijk vinden.

Meer weten over onze mogelijkheden?

Rondleiding & kennis maken?

Neem gerust contact op met ons

Vul het contactformulier in dan nemen we na ontvangst van uw bericht zo snel mogelijk contact met u op. U kunt natuurlijk ook gewoon even bellen of rechtstreeks een mail sturen.

M: 06-51087168
@: jim@amberrosia.nl

 

Contactformulier

    “Naast sport, spel en creativiteit willen wij er naar streven dat de kinderen zich binnen een kleine groep veilig en geborgen voelen”