1. Amberrosia
  2. Buitenschoolse opvang Emmen

Buitenschoolse opvang Emmen Amberrosia

Amberrosia is een buitenschoolse opvang Emmen waar kinderen én ouders gelukkig van worden. Bij Amberrosia kunnen de kinderen namelijk naar hartenlust binnen en buiten spelen. Wij hebben genoeg ruimte voor diverse sportieve activiteiten en spelletjes. Daarnaast dagen we de kinderen graag uit met educatieve en creatieve bezigheden. Ons doel is om de kinderen lekker veel te laten bewegen en lol te laten maken. Ouders maken wij blij door flexibel te werken. Wij komen u graag tegemoet door de kinderen ook buiten kantooruren om met veel liefde en plezier op te vangen.

 

BSO Emmen onder leiding van Karin Mantingh

Onze BSO Emmen staat onder leiding van Karin Mantingh. Samen met een enthousiast en deskundig team vangen we dagelijks kinderen van 0 tot en met 12 jaar op. De kleintjes zijn de hele dag welkom, terwijl de grotere kinderen voor en na schooltijd bij ons mogen spelen. Eventueel brengen en halen wij de kinderen van school als u hier zelf geen tijd voor heeft. Wij zorgen er bovendien voor dat de kinderen eten, hun huiswerk maken en even bijkomen na een lange schooldag. De kinderen kunnen zich even terugtrekken, samen spelen of zich lekker uitleven in de grote speelruimte.

Lees meer over de buitenschoolse opvang in Emmen

Wilt u meer te weten komen over de buitenschoolse opvang in Emmen? Kijk dan rond op onze website. Online stelt ons team zich voor, vindt u praktische informatie en kunt u tevens een video bekijken. Dankzij de video krijgt u een goede impressie van wie wij zijn en wat wij uw kind kunnen bieden. Bent u enthousiast geworden? Vul het online inschrijfformulier dan direct in. Voor vragen of als u meer informatie wilt, kunt u ons natuurlijk ook altijd contacteren. Via de telefoon, e-mail of het online contactformulier staan we u graag te woord!

Meer weten over onze mogelijkheden?

Rondleiding & kennis maken?

Neem gerust contact op met ons

Vul het contactformulier in dan nemen we na ontvangst van uw bericht zo snel mogelijk contact met u op. U kunt natuurlijk ook gewoon even bellen of rechtstreeks een mail sturen.

M: 06-15487367
@: karin@amberrosia.nl

 

Contactformulier Emmen

    “Naast sport, spel en creativiteit willen wij er naar streven dat de kinderen zich binnen een kleine groep veilig en geborgen voelen”