1. Amberrosia
  2. Buitenschoolse opvang Hoorn

Gezelligste buitenschoolse opvang Hoorn

De leukste buitenschoolse opvang Hoorn vindt u bij Amberrosia. Onder leiding van Dani en Merith Hoekzema worden kinderen met veel liefde en plezier opgevangen. Na een lange schooldag staan wij klaar met een kopje thee en een luisterend oor. Uw kind kan bij ons even uitrusten, zijn huiswerk maken of gezellig spelen. Heeft uw kind meer zin om te rennen en zijn overtollige energie kwijt te raken? Ook dat kan bij ons! Wij bieden de kinderen namelijk diverse buiten- en sportieve activiteiten. Heerlijk als uw kind na een dag stilzetten echt even behoefte heeft aan sport en spel.

Flexibele BSO Hoorn

Wat onze BSO Hoorn onderscheidt van andere buitenschoolse opvangen? Dat is simpel. Wij werken namelijk super flexibel. Van ’s ochtends half 7 tot en met ’s avonds half 8 kunnen wij de kinderen opvangen. Dit is ideaal voor mensen die vroeg naar hun werk vertrekken, laat thuiskomen of onregelmatige uren maken. Ook in het weekend en vakanties kunnen wij paraat voor u staan. Heeft u zelf geen vervoer of bent u niet in de mogelijkheid uw kind op te halen of weg te brengen? Ook dan bieden wij graag de helpende hand door het vervoer voor u uit handen te nemen.

Schrijf uw kind in voor de buitenschoolse opvang in Hoorn

Wilt u uw kind direct inschrijven voor de buitenschoolse opvang in Hoorn? Contacteer ons dan via de telefoon, e-mail of door het online contactformulier in te vullen. Als u vragen heeft of langs wilt komen op onze locatie, kunt u ons natuurlijk ook vrijblijvend contacteren. Tot slot vindt u op de website veel praktische informatie over ons. Neem de tijd om deze door te lezen als u meer te weten wilt komen over onze werkwijze en het concept van Amberrosia. Wij hopen u (met de kids) snel te mogen begroeten op onze opvang!

Meer weten over onze mogelijkheden?

Rondleiding & kennis maken?

Neem gerust contact op met ons

Vul het contactformulier in dan nemen we na ontvangst van uw bericht zo snel mogelijk contact met u op. U kunt natuurlijk ook gewoon even bellen of rechtstreeks een mail sturen.

M: 06-31541850
@: dani@amberrosia.nl

 

Contactformulier Koggenland

    “Naast sport, spel en creativiteit willen wij er naar streven dat de kinderen zich binnen een kleine groep veilig en geborgen voelen”