1. Amberrosia
  2. Buitenschoolse opvang openen

Buitenschoolse opvang openen

Buitenschoolse opvang openen: combinatie van ondernemen en verzorgen

Een buitenschoolse opvang openen is een goed idee voor mensen die hun liefde voor ondernemen en voor het verzorgen van kinderen graag willen combineren. Jouw buitenschoolse opvang kan een veilige haven worden waar kinderen tot rust komen na schooltijd of juist leuke activiteiten ondernemen met leeftijdsgenootjes. Amberrosia helpt jou graag bij het starten van je eigen buitenschoolse opvang. Wij helpen jou bij alle zaken die hierbij komen kijken. Door onze complete aanpak én ons succesvolle concept is met ons samenwerken geschikt voor mensen met en zonder ervaring in de business.

Openen buitenschoolse opvang: waar moet je aan denken?

Het openen van een buitenschoolse opvang begint normaal gesproken met een hoop papierwerk. Zo moet je meerdere documenten indienen bij de gemeente. Ook worden er een flink wat wettelijke eisen gesteld aan de locatie en inrichting van de buitenschoolse opvang. Denk hierbij bijvoorbeeld aan eisen en richtlijnen omtrent hygiëne en veiligheid. Voor mensen zonder ervaring kan dit behoorlijk afschrikwekkend werken. Gelukkig heeft Amberrosia vaker met dit bijltje gehakt en loodsen we jou snel en zorgeloos door het traject heen. Daarnaast helpen we je bij het promoten van je kinderdagverblijf en zorgen we er voor dat jij succesvol en winstgevend wordt.

Informatie opvragen over eigen buitenschoolse opvang openen

Wil je vrijblijvend informatie opvragen over een eigen buitenschoolse opvang openen? Contacteer het team van Amberrosia dan via de telefoon, e-mail of het contactformulier. Voor een persoonlijk gesprek en een rondleiding op onze locatie, nodigen we je graag uit op onze hoofdlocatie. Elke eerste zondag van de maand zijn potentiële franchisenemers hier welkom voor een kop koffie en oriënterend gesprek. Uiteraard vind je ook op de website van Amberrosia veel praktische informatie. Neem de tijd om deze door te lezen en kennis te maken met het team en concept van Amberrosia.

Meer weten over onze mogelijkheden?

Rondleiding & kennis maken?

Neem gerust contact op met ons

Vul het contactformulier in dan nemen we na ontvangst van uw bericht zo snel mogelijk contact met u op. U kunt natuurlijk ook gewoon even bellen of rechtstreeks een mail sturen.

M: 06-51087168
@: jim@amberrosia.nl

 

Contactformulier

    “Naast sport, spel en creativiteit willen wij er naar streven dat de kinderen zich binnen een kleine groep veilig en geborgen voelen”