1. Amberrosia
  2. Buitenschoolse opvang starten

Buitenschoolse opvang starten

Buitenschoolse opvang starten met de hulp van Amberrosia

Een buitenschoolse opvang starten lastig? Niet als je hulp krijgt van een ervaren en professionele partij als Amberrosia. Bij Amberrosia hebben we jarenlange ervaring met het runnen van buitenschoolse opvangen. Wij weten hierdoor precies aan welke wettelijke eisen je moet voldoen en welke papieren je op orde moet hebben. Wij zorgen er voor dat jouw aanvraag wordt goedgekeurd door de gemeente. Daarnaast helpen we je bij het promoten en het runnen van de opvang. Doordat wij een gevestigde naam zijn, geniet je van onze naamsbekendheid en goede reputatie.

Weinig ervaring voor het starten buitenschoolse opvang nodig

Voor het starten buitenschoolse opvang heb je weinig ervaring met ondernemen nodig. Wij nemen dit onderdeel namelijk graag voor je uit handen. Daarnaast geven we je handige tips en tricks om succesvol en winstgevend te worden. Uiteraard staat daarbij het belang van de kinderen altijd voorop. Wij vinden het bijvoorbeeld erg belangrijke om een veilige en gezellige haven voor de kinderen te creëren. Kinderen moeten zich bij ons op hun gemak voelen en optimaal kunnen ontplooien. Wij werken daarom voornamelijk met kleinschalige kinderdagverblijven en groepjes.

Ontdek meer over een eigen buitenschoolse opvang starten

Wil je meer te weten komen over een eigen buitenschoolse opvang starten? Lees dan verder op de website van Amberrosia. Hier lees je meer over wie wij zijn en wat speerpunten zijn binnen onze organisatie. Heb je vragen? Neem dan contact met onze enthousiaste medewerkers op via de telefoon, e-mail of het contactformulier. Wij reageren zo snel mogelijk. Als je de mogelijkheden graag persoonlijk wilt bespreken, ben je van harte welkom op onze hoofdlocatie. Elke eerste zondag van de maand organiseren wij hier een rondleiding voor potentiële franchisenemers. Graag tot ziens.

Meer weten over onze mogelijkheden?

Rondleiding & kennis maken?

Neem gerust contact op met ons

Vul het contactformulier in dan nemen we na ontvangst van uw bericht zo snel mogelijk contact met u op. U kunt natuurlijk ook gewoon even bellen of rechtstreeks een mail sturen.

M: 06-51087168
@: jim@amberrosia.nl

 

Contactformulier

    “Naast sport, spel en creativiteit willen wij er naar streven dat de kinderen zich binnen een kleine groep veilig en geborgen voelen”