Wij bieden kinderopvang aan in de ruimste zin van het woord, dus reguliere dagopvang, buitenschoolse opvang, flexibele opvang (al per uur mogelijk) en  24/7 (nacht- en weekendopvang). Wij zijn een flexibele organisatie die zich kan en wil vormen naar de behoefte van de klant.

We hebben een grote ruimte boven speelparadijs Ballorig van 300 vierkante meter tot onze beschikking waar uw en onze kinderen naar hartenlust kunnen spelen en bewegen, want beweging is waar wij de nadruk op willen leggen. Kinderen bewegen over het algemeen te weinig omdat daar vaak geen ruimte voor is en het weer het niet altijd toelaat. Met 300 vierkante meter voor maar 2 groepen en ook nog de mogelijkheid om tijdens de opvang bij Ballorig te spelen, kunnen wij alle kinderen de ruimte geven om te spelen.

Natuurlijk is er ook een grote buitenspeelplaats, afgeschermd met kindveilige hekken. Hier kunnen de kinderen klimmen, glijden en springen. Voor de BSO kinderen zullen we ook andere sportieve activiteiten zoals balspelletjes, tikspelletjes en dansactiviteiten aanbieden.

Door onze flexibele openingstijden (24/7) zijn wij in staat om opvang te bieden voor ouders die onregelmatig werken (zorg, politie, ploegen etc.).

Ook kunt u voor schooltijd uw kind bij ons brengen zodat wij uw kind naar school brengen en uiteraard ook weer van school halen.

In het geval dat ouders geen vervoer hebben kunnen wij in goed overleg de kinderen tussen 8.30 en 9.00 van huis halen en tussen 17.00 en 17.30 weer thuis brengen. Dit kan alleen in de wijk Bargeres, Bargermeer en Noordbarge.