Wij bieden kinderopvang aan in de ruimste zin van het woord, dus reguliere dagopvang, buitenschoolse opvang, flexibele opvang (al per uur mogelijk) en  24/7 (nacht- en weekendopvang). Wij zijn een flexibele organisatie die zich kan en wil vormen naar de behoefte van de klant.

We hebben een grote ruimte boven speelparadijs Ballorig van 300 vierkante meter tot onze beschikking waar uw en onze kinderen naar hartenlust kunnen spelen en bewegen, want beweging is waar wij de nadruk op willen leggen. Kinderen bewegen over het algemeen te weinig omdat daar vaak geen ruimte voor is en het weer het niet altijd toelaat. Met 300 vierkante meter voor maar 2 groepen en ook nog de mogelijkheid om tijdens de opvang bij Ballorig te spelen, kunnen wij alle kinderen de ruimte geven om te spelen.

Natuurlijk is er ook een grote buitenspeelplaats, afgeschermd met kindveilige hekken. Hier kunnen de kinderen klimmen, glijden en springen. Voor de BSO kinderen zullen we ook andere sportieve activiteiten zoals balspelletjes, tikspelletjes en dansactiviteiten aanbieden.

Door onze flexibele openingstijden (24/7) zijn wij in staat om opvang te bieden voor ouders die onregelmatig werken (zorg, politie, ploegen etc.). We passen onze openingstijden helemaal aan op de wensen van de ouders. Dit houdt aan dat we soms om 6.00 openen en om 19.00 pas  sluiten. Overige tijden zijn in overleg. Ook halen en brengen wij uw kindje van de voorschool. Wat ook een voordeel is, zijn de maaltijden die worden geserveerd vanaf 17.30 ( in overleg eerder)

Ook kunt u voor schooltijd uw kind bij ons brengen zodat wij uw kind naar school brengen en uiteraard ook weer van school halen (Bargeres, Rietlanden, Emmermeer, Angeslo, Noordbarge, Bargermeer en Emmerhout)

In het geval dat ouders geen vervoer hebben kunnen wij in goed overleg de kinderen tussen 8.30 en 9.00 van huis halen en tussen 17.00 en 17.30 weer thuis brengen. Dit kan alleen in de wijk Bargeres, Bargermeer en Noordbarge.

 

Graag wil ik mij via deze weg aan u voorstellen. Ik ben Karin Mantingh getrouwd met Emanuele Pelizzari. Wij hebben drie kinderen, Luca (11), Chiara(7) en Sofia(5) en ook onze kinderen spelen gezellig mee in onze mooie locatie. Mijn passie is het werken met kinderen en die staat overal in centraal.

Ik ben geboren in Emmen en opgegroeid in Odoorn. We wonen alweer 18 jaar met veel plezier in Bargeres waar ik nu alweer 2 jaar met veel plezier werk in onze locatie boven speelparadijs Ballorig. Daarvoor heb ik  4 jaar gewerkt als gastouder en heb ik enkele jaren ervaring opgedaan in het basisonderwijs. Bijna 2 jaar geleden heb ik deze geweldige kans gekregen om op een toplocatie een kinderopvang samen met mijn gezellige groep oppaskinderen te openen, die destijds bestond uit 18 kinderen in de leeftijd van 0 tot 9. Inmiddels zijn we gegroeid naar 65 kinderen die we elke dag weer met veel plezier en toewijding  verzorgen. Bij ons in de opvang spelen we dagelijks in speelparadijs Ballorig, knutselen we, dansen en zingen we, spelen we buiten, doen we leuke dingen in de vakantie, spelen en eten we samen. Hoogtepunten zijn ons Sinterklaasfeest, ons BSO diner naar PUUR, alle uitjes naar de dierentuin, de kinderboerderij en het zwembad. Doordat we klein zijn kunnen we de kwaliteit van de uitjes hoog houden en dat vind ik zeer belangrijk. Momenteel zijn we ook druk bezig met een leuk discofeest voor de BSO en in 2020 het 2 ½ jarig bestaan. Ook zijn we bezig met het ontwikkelen van het peuteruurtje die elke ochtend gaat plaatsvinden door 2 ervaren peuterspeelzaalleidsters.

U en uw kinderen zijn van harte welkom om kennis te mogen maken met mij en het geweldige kinderactiviteitencentrum Amberrosia! We hebben nog een paar plekjes om nieuwe speelvriendjes te mogen begroeten.

Karin Mantingh

 

Copyright 2017 | Amberrosia Kinderactiviteitencentrum | Oosterbracht 11 | 7821CC Emmen | 0615487367