Karin Mantingh

Graag wil ik mij via deze weg aan u voorstellen. Ik ben Karin Mantingh getrouwd met Emanuele Pelizzari. Wij hebben drie kinderen, Luca (11), Chiara(7) en Sofia(5) en ook onze kinderen spelen gezellig mee in onze mooie locatie. Mijn passie is het werken met kinderen en die staat in alles wat ik doe centraal.

Ik ben geboren in Emmen en opgegroeid in Odoorn. We wonen alweer 18 jaar met veel plezier in Bargeres waar ik nu alweer 2 jaar met veel plezier werk in onze locatie boven speelparadijs Ballorig. Daarvoor heb ik 4 jaar gewerkt als gastouder en heb ik enkele jaren ervaring opgedaan in het basisonderwijs. Bijna 2 jaar geleden heb ik de kans gekregen om op een toplocatie een kinderopvang te openen met mijn gezellige groep oppaskinderen, die destijds bestond uit 18 kinderen in de leeftijd van 0 tot 9. Inmiddels zijn we gegroeid naar 65 kinderen die we elke dag weer met veel plezier en toewijding verzorgen. Bij ons in de opvang spelen we dagelijks in speelparadijs Ballorig, knutselen, dansen en zingen we, spelen we buiten, doen we leuke dingen in de vakantie, spelen en eten we samen. Hoogtepunten zijn ons Sinterklaasfeest, ons BSO diner naar PUUR, alle uitjes naar de dierentuin, de kinderboerderij en het zwembad. Doordat we klein zijn kunnen we de kwaliteit van de uitjes hoog houden en dat vind ik zeer belangrijk. Momenteel zijn we ook druk bezig met een leuk discofeest voor de BSO en in 2020 het 2 ½ jarig bestaan. Ook zijn we bezig met het ontwikkelen van het peuteruurtje die elke ochtend gaat plaatsvinden door 2 ervaren peuterspeelzaalleidsters.


Denise Zwaneveld

Hallo allemaal, jullie hebben me vast allemaal al gezien de afgelopen weken, voor wie mij niet kent ik ben Denise Zwaneveld. Ik ben getrouwd met Frank, en samen hebben we drie kinderen, een jongen van 17, jongen, 14 en een meisje van bijna 11.

Ik vind het erg leuk om met kinderen te werken en hiervoor was ik peuterleidster. Maar nu weer een nieuwe uitdaging aan gaan is ook erg leuk. Ik ben dol op dieren we hebben thuis, 3 kleine hondjes, en 2 poezen en vissen. Wandelen en lezen vind ik fijn om te doen, en samen eten met familie en vrienden. Ook mag ik graag reizen,nieuwe avonturen tegemoet gaan en verschillende mensen en culturen te leren kennen.


Bianca van Hese-Smook

Mijn naam is Bianca van Hese-Smook ik ben 32 jaar en woon met mijn man en dochter Rebecca in Emmen. Mijn hobby’s zijn muziek spelen, zwemmen en samen leuke dingen doen met mijn gezin. Nadat ik mij van kapster om heb laten scholen naar werken in de kinderopvang, wist ik dat dit de juiste keuze was.

Werken met kinderen is mijn passie. Na een aantal jaar te hebben gewerkt als peuterleidster werk ik dus nu bij Amberrosia en kunt u mij voornamelijk vinden op de dagopvang. Ik ga er een gezellige tijd van maken samen met de kinderen. En hoop hier nog vele jaren aan het werk te mogen.


Iris Stadman

Mijn naam is Iris Stadman, ik ben 23 jaar. Ik woon met mijn lieve katjes in de Rietlanden. In mijn vrije tijd ga ik graag wat leuks doen met vrienden.

Vol enthousiasme en energie ben ik sinds 1 Mei 2019 werkzaam bij kindercentrum Amberrosia.


Latasha Stavers

Hallo, mijn naam is Latasha Stavers en ik ben 21 jaar. Ik vind het hartstikke leuk om met kinderen te werken. Ik werk nu al 4,5 jaar met kinderen, en ik vindt het nog steeds super leuk werk. Ik zie mijzelf over tien jaar nog steeds met kinderen werken omdat ik het leuk werk vind en de kinderen mij blij maken. Ik doe momenteel een BBL opleiding kinderopvang niveau 3 in Assen en in oktober ben ik klaar en dan ben ik gediplomeerd

Ik vind het heel mooi om te zien hoe de kinderen zich ontwikkelen en hoe elk kind zich op zijn eigen manier ontwikkelt, elke dag is weer anders! Ik wil graag kinderen stimuleren om nieuwe dingen te leren of om zelfstandig te worden, en ik luister altijd naar de wensen en behoeften van het kind en ouder. Ik probeer elke dag ervoor te zorgen dat het kind zich vrolijk voelt en veilig , wanneer de kinderen blij zijn wordt ik ook blij.


Lieselot Bakker

Mijn naam is Lieselot Bakker, ik ben 19 jaar oud. Ik woon bij mijn ouders, broer en zusje in Weiteveen. Ik doe de opleiding pedagogisch medewerker kinderopvang niveau 4.

Ik heb al de nodige ervaring in de kinderopvang. Ik hoop hier een leuke stage/werktijd tegemoet te gaan en veel te leren. Een band op te bouwen met de kinderen en ze veel dingen mogen leren. Dat ze met plezier naar de opvang gaan komen.