1. Amberrosia
  2. Franchise kinderopvang

Franchise kinderopvang

De voordelen van een franchise kinderopvang

Een franchische kinderopvang beginnen biedt verschillende voordelen. Zo is het fijn als er een organisatie achter je staat. Bijvoorbeeld om je te adviseren, maar ook om bepaalde dingen voor je te regelen. De franchischegever heeft immers vaker met dit bijltje gehakt! Daarnaast wordt het makkelijker om klanten te werven als je je aansluit bij een bekende organisatie. De franchischegever helpt je bij de promotie én biedt een vertrouwd gezicht aan potentiële klanten. Wel zo fijn, want de meeste ouders laten hun kinderen liever achter bij een professioneel bedrijf met ervaring dan bij een kleine, onbekende zelfstandige.

Interesse in een kinderopvang franchise?

Heb je interesse in het beginnen van een kinderopvang franchise? Maak dan kennis met Amberrosia. Wij hebben jarenlange kennis en ervaring met het opvangen van kinderen in een gezellige en huiselijke omgeving. Wij werken voornamelijk met kleinschalige kinderdagverblijven en kleine groepjes. Kinderen en hun ouders voelen zich hier namelijk sneller vertrouwd mee. Daarnaast staat het bieden van voldoende persoonlijke aandacht voor ieder kind hoog op ons lijstje. Amberrosia heeft momenteel meerdere vestigingen en wil zich graag uitbreiden naar een aantal nieuwe locaties waar de vraag naar een professionele kinderopvang groot is.

Franchise kinderopvang starten: begin met een rondleiding

Wil je graag een franchise kinderopvang starten? Elke eerste zondag van de maand organiseren we een rondleiding en kennismaking voor potentiële franchisenemers. Deze rondleiding vindt plaats op onze hoofdlocatie. Tijdens de rondleiding kun je al je vragen stellen en uitgebreid kennis maken met ons team en onze visie. Heb je een vraag? Neem dan gerust contact op met het team van Amberrosia. Wij beantwoorden je vragen graag via de telefoon, e-mail of het contactformulier. Uiteraard kun je ook een kijkje nemen op de website van Amberrosia. Hier vind je veel praktische informatie over Amberrosia.

Meer weten over onze mogelijkheden?

Rondleiding & kennis maken?

Neem gerust contact op met ons

Vul het contactformulier in dan nemen we na ontvangst van uw bericht zo snel mogelijk contact met u op. U kunt natuurlijk ook gewoon even bellen of rechtstreeks een mail sturen.

M: 06-51087168
@: jim@amberrosia.nl

 

Contactformulier

    “Naast sport, spel en creativiteit willen wij er naar streven dat de kinderen zich binnen een kleine groep veilig en geborgen voelen”