Jouw eigen vestiging?

Door onze ervaring weten we precies wat je nodig hebt en wat de mogelijkheden en bottlenecks zijn om ergens te starten, we kunnen je overal mee helpen zodat ook jouw opvang een succes wordt!

Franchise vestiging starten

Flexibele opvang

Net zo flexibel als onze opvang is, zo zijn we ook flexibel in onze zoektocht naar Franchisers. Of er nu wel of geen locatie is, veel of weinig ervaring in de
kinderopvang, kennis van ondernemen of helemaal niet, wel of geen beschikking over eigen middelen, alles begint met een goed gesprek.

Dus bel vrijblijvend met Jim op 06-51087168 of mail hem op jim@amberrosia.nl

Regio’s

Op dit moment zijn we op zoek naar Franchisenemers voor de steden:

Amersfoort (Personeel)
Amsterdam
Rotterdam
Drachten (Ballorig)

Voor de volgende steden zijn wij in gesprek met kandidaat
Franchisenemers:

Schagen
Hulshorst
Assen

Op zoek naar een uniek franchise formule om een eigen kinderopvang te starten?

Mocht je interesse zijn gewekt, bel of mail ons, alles begint met een goed gesprek. Kom gerust kijken bij onze vestigingen en laat je overtuigen van onze voordelen.

Amberrosia
HOOFDKANTOOR

Amberrosia
ALMERE


Amberrosia
EMMEN

Amberrosia
HOORN

Franchiser
omgeving
ROTTERDAM
Gezocht
 

Franchiser
Omgeving
AMERSFOORT
Gezocht
 

Franchiser
omgeving
AMSTERDAM
Gezocht

Franchiser
Drachten
(Ballorig)
Gezocht

In gesprek
met franchiser
voor vestiging
Schagen

In gesprek
met franchiser
voor vestiging
Hulshorst

In gesprek
met franchiser
voor vestiging
Assen

Franchisebeurs

Wij zijn aanwezig op de Franchisebeurs die zal worden gehouden op 23 en 24 september 2021.

Meer info op https://ikwordondernemer.nl/

Kennismakingsdagen

Wij houden elke 1e zondag van de maand, te beginnen per 1 september 2021, Amberrosia kennismakingsdagen bij ons op onze hoofd locatie, voor potentiele fanchisenemers.

Meer info kunt vragen via jim@amberrosia.nl

FRANCHISE+

Reviews

4 jaar geleden ben ik door Ballorig Emmen in contact gekomen met Jim van het hoofdkantoor in Almere. Ik kom oorspronkelijk uit het onderwijs en was daarna al 4 jaar een goedlopende gastouder met 20 oppaskindjes. Ik zocht een tijdelijke ruimte, maar ik ben zo enthousiast geworden van Jim zijn concept dat ik besloten heb de sprong in het diepe te nemen en een Amberrosia in Emmen te openen. Ik heb heb daar tot op de dag van vandaag geen spijt van gehad en momenteel zitten we na 3 1/2 jaar op 150 kinderen. Het is met vallen en opstaan, altijd hard werken en veel doorzettingsvermogen, maar daar zijn altijd Jim of Nelleke! Ze staan altijd voor je klaar voor een goede adviezen en tips om met dingen om te gaan. Zo leer je elke keer weer iets bij zodat ik het steeds beter alleen kan. Mijn vestiging is de 1e in een Ballorig en dat heeft ontzettend veel voordelen. Onze kinderen genieten elke dag weer van het bewegen in Ballorig.  Wil je ook een sprong in het diepe nemen en wil je er meer over weten dan kun je altijd contact opnemen met  Amberrosia Emmen.

Karin

Franchiser Emmen, Amberrosia

Kort en krachtig; Inkoop kennis, Inkoop pakketten indien gewenst ( in mijn geval sales en marketing), Deel van een keten met gezamenlijke website ( vertrouwen van nieuwe klanten), Gezamenlijke visie, Sparren/ Ruggespraak & Niet duur t.o.v. potentiele omzet. Wij zijn niet voor niets aan onze 2e termijn begonnen. Als Franchisegever staat men altijd klaar indien er kennis of hulp nodig is en dat voelt als Franchisenemer gewoon erg vertrouwt en goed. De Gemeente Koggenland is niet de  makkelijkste en dan ben je blij dat er een organisatie achter je staat die je alle raad kan geven. Ook hebben wij een keer echt meegemaakt hoe belangrijk het is dat je bent aangesloten bij een goede Franchiser, onze auto ging onverwacht kapot en dankzij onze Franchisegever hebben wij een nieuwe auto kunnen kopen i.p.v weer een 2e handse.

Dany

Franchiser Hoorn, Amberrosia

Meer weten over ons franchise concept?

Vragen, rondleiding of kennis maken?

Neem gerust contact op met ons

Vul het contactformulier in dan nemen we na ontvangst van uw bericht zo snel mogelijk contact met je op. Je kunt natuurlijk ook gewoon even bellen of rechtstreeks een mail sturen.

M: 06-51087168
@: jim@amberrosia.nl

 

Contactformulier

    “Naast sport, spel en creativiteit willen wij er naar streven dat de kinderen zich binnen een kleine groep veilig en geborgen voelen”