Wij bieden kinderopvang aan in de ruimste zin van het woord, dus reguliere dagopvang, buitenschoolse opvang, flexibele opvang (al per uurmogelijk) en  24/7 (nacht- en weekendopvang). Wij zijn een flexibele organisatie die zich kan en wil vormen naar de behoefte van de klant. En wij kunnen dat ook aanbieden omdat we naast ons bedrijf wonen.

 

We hebben een grote ruimte tot onze beschikking waar uw en onze kinderen naar hartenlust kunnen spelen en bewegen. Want beweging is waar wij de nadruk op willen leggen. Kinderen bewegen over het algemeen te weinig omdat daar vaak geen ruimte voor is en het weer het niet altijd toelaat. Op deze manier is het mogelijk om ook bij slecht weer ‘buiten’ te kunnen spelen.

Natuurlijk is er ook een grote buitenspeelplaats, afgeschermd met kindveilige hekken, omdat we aan het water grenzen. Uiteraard staat de veiligheid van uw, maar ook van onze kinderen voorop!

Door onze flexibele openingstijden (wij zijn buiten de reguliere tijden open als er vraag is, de eersten komen tot nu toe al om half zeven en de laatsten worden om acht uur ‘s avonds opgehaald.) zijn wij als enige in de omgeving in staat om opvang te bieden voor ouders die onregelmatig werken (denk aan zorg, politie en dergelijken).

Verder is het bij ons mogelijk als u voor de schooltijden opvang nodig heeft dat wij uw schoolgaande kind(eren) naar school brengen en uiteraard ook van school halen!

We hebben zelfs kinderen die wij thuis ophalen en weer naar huis brengen omdat de ouders geen vervoer hebben!

Wij hopen ook uw kind(eren) binnenkort te mogen begroeten op onze locatie.