Wij bieden kinderopvang aan in de ruimste zin van het woord, dus reguliere dagopvang, buitenschoolse opvang, flexibele opvang (al per uur mogelijk) en  24/7 (nacht- en weekendopvang). Wij zijn een flexibele organisatie die zich kan en wil vormen naar de behoefte van de klant. En wij kunnen dat ook aanbieden omdat we naast ons bedrijf wonen.

We hebben een grote ruimte tot onze beschikking waar uw en onze kinderen naar hartenlust kunnen spelen en bewegen. Want beweging is waar wij de nadruk op willen leggen. Kinderen bewegen over het algemeen te weinig omdat daar vaak geen ruimte voor is en het weer het niet altijd toelaat. Op deze manier is het mogelijk om ook bij slecht weer ‘buiten’ te kunnen spelen.

Natuurlijk is er ook een grote buitenspeelplaats, afgeschermd met kindveilige hekken, omdat we aan het water grenzen. Uiteraard staat de veiligheid van uw, maar ook van onze kinderen voorop!

Door onze flexibele openingstijden (wij zijn buiten de reguliere tijden open als er vraag is, de eersten komen tot nu toe al om half zeven en de laatsten worden om acht uur ‘s avonds opgehaald.) zijn wij als enige in de omgeving in staat om opvang te bieden voor ouders die onregelmatig werken (denk aan zorg, politie en dergelijken).

Verder is het bij ons mogelijk als u voor de schooltijden opvang nodig heeft dat wij uw schoolgaande kind(eren) naar school brengen en uiteraard ook van school halen!

We hebben zelfs kinderen die wij thuis ophalen en weer naar huis brengen omdat de ouders geen vervoer hebben!

Wij hopen ook uw kind(eren) binnenkort te mogen begroeten op onze locatie.

 

Graag willen wij ons via deze weg aan u voorstellen. Wij zijn Dani en Merith Hoekzema. Wij hebben drie kinderen, Amber, Dave en Luna. Luna is op 25 mei 2010 geboren.

Merith is geboren en getogen in Hoorn, Dani komt uit de omgeving van Den Haag. Na eerst in Hoorn te hebben samengewoond zijn we in 2009 in Bobeldijk gaan wonen. Wij genieten van de rust en de prachtige omgeving. In onze tuin, gelegen aan het water, ligt ons bootje waar we regelmatig mee gaan varen. Als het weer goed genoeg is hebben we een hele kudde geiten als ‘buren’.

Dani is al sinds 2001 ondernemer en samen hebben we besloten om in deze omgeving een onderneming te starten. Wij wilden graag iets doen wat aansluit bij onze leefsituatie en filosofie en met de vele ruimte die wij hier hebben. Toen is het idee van een kindercentrum geboren. Maar het mocht geen ‘gewoon’ kinderdagverblijf worden, wij wilden iets anders, iets bijzonders.

Wij zijn ons gaan oriënteren op de markt en kwamen al snel uit op Amberrosia. Een unieke formule die helemaal aansluit bij onze ideeën. Een kinderactiviteitencentrum! Zelfstandig en toch met de kennis en ervaring van een organisatie die al jaren succesvol is. Daarom hebben wij besloten om als franchisenemer de vestiging Amberrosia Koggenland te openen.

Dani en Merith Hoekzema