1. Amberrosia
  2. Kinderdagverblijf beginnen

Kinderdagverblijf beginnen

Amberrosia helpt bij een kinderdagverblijf beginnen

Amberrosia helpt jou om een kinderdagverblijf te beginnen. Wij hebben jarenlange ervaring met het organiseren van een flexibele opvang voor kinderen in een huiselijke sfeer. Door onze ervaring, kunnen wij gemotiveerde franchisenemers helpen bij alle onderdelen van het opzetten van een eigen kinderdagverblijf. Denk hierbij aan hulp bij de administratieve afwikkeling, maar ook bij de praktische kant. Zo moet het kinderdagverblijf veilig én gezellig ingericht worden, heb je wellicht een auto of bakfiets nodig en kun je misschien wel wat inspiratie gebruiken bij het bedenken van activiteiten voor de kinderen.

Beginnen kinderdagverblijf: met of zonder ervaring en middelen

Het beginnen van een kinderdagverblijf begint door contact op te nemen met Amberrosia. Wij vertellen je graag welke papieren je nodig hebt en aan welke eisen je moet voldoen. Of je nu veel of weinig ervaring hebt met kinderen: wij helpen je op weg. En of je nu zelf al over een locatie en andere middelen beschikt of niet, wij geven je advies en hulp op maat. Momenteel zijn we op zoek naar een aantal franchisenemers op een specifiek aantal locaties. Staat jouw locatie er niet tussen? Informeer dan gerust naar de mogelijkheden.

Direct een eigen kinderdagverblijf beginnen?

Wil je direct een eigen kinderdagverblijf beginnen? Neem dan contact met Amberrosia op via de telefoon, e-mail of het contactformulier. Het team van Amberrosia vertelt je graag meer over de mogelijkheden. Uiteraard kun je ons ook contacteren als je een vraag hebt of je aan het oriënteren bent. Voor een vrijblijvende kennismaking nodigen we je graag uit op onze hoofdlocatie. Hier organiseren we elke eerste zondag van de maand een open dag voor potentiële franchisenemers. Dit is dan ook het moment om kennis te maken met ons concept en al je vragen te stellen.

Meer weten over onze mogelijkheden?

Rondleiding & kennis maken?

Neem gerust contact op met ons

Vul het contactformulier in dan nemen we na ontvangst van uw bericht zo snel mogelijk contact met u op. U kunt natuurlijk ook gewoon even bellen of rechtstreeks een mail sturen.

M: 06-51087168
@: jim@amberrosia.nl

 

Contactformulier

    “Naast sport, spel en creativiteit willen wij er naar streven dat de kinderen zich binnen een kleine groep veilig en geborgen voelen”