1. Amberrosia
  2. Kinderdagverblijf Emmen

Kinderdagverblijf Emmen

Amberrosia: kinderdagverblijf Emmen

Amberrosia is een kinderdagverblijf Emmen onder leiding van Karin Mantingh. Op onze mooie locatie boven speelparadijs Ballorig hebben wij een grote speelruimte en fijne opvang voor kinderen van 0 tot en met 12 jaar tot stand gebracht. Ons doel is om de kinderen lekker veel beweging te bieden maar ook de ouders te helpen met de praktische zaken van een kind grootbrengen. Zo kunnen wij kinderen naar school brengen, ophalen, helpen met huiswerk, van maaltijden voorzien en natuurlijk voortdurend uitdagen en stimuleren met leuke spelletjes en activiteiten. Ons doel is om de kinderen een veilige, comfortabele en gezellige plek te bieden.

KDV Emmen met ervaren, deskundig en enthousiast team

Op ons KDV Emmen werken we met een ervaren, deskundig en bovenal enthousiast team. Wij vinden het heerlijk om de kinderen een gezellige tijd te bieden en te zien groeien. Naast de gewone activiteiten, organiseren we bij Amberrosia regelmatig leuke uitstapjes en feestjes. Geen dag is hetzelfde bij Amberrosia! Tot slot onderscheiden wij ons door zeer flexibel te werken. Ook als u vroeg in de ochtend, laat in de middag of in het weekend een oppas nodig hebt, kunt u rekenen op ons team. Hierdoor is de opvang de ideale oplossing voor ouders die onregelmatig of buiten kantooruren werken.

Meer weten over ons kinderdagverblijf in Emmen?

Wilt u meer weten over ons kinderdagverblijf in Emmen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn bereikbaar via de telefoon, e-mail of het online contactformulier. U kunt een afspraak maken om bij ons langs te komen of uw kind direct inschrijven als u enthousiast bent geworden. Vergeet natuurlijk niet om meteen een kijkje te nemen op onze website. Hier stelt ons team zich voor en vindt u veel nuttige informatie. Bekijk bijvoorbeeld onze tarieven, lees meer over onze werkwijze of bekijk een video om een goed beeld te krijgen van de opvang.

Meer weten over onze mogelijkheden?

Rondleiding & kennis maken?

Neem gerust contact op met ons

Vul het contactformulier in dan nemen we na ontvangst van uw bericht zo snel mogelijk contact met u op. U kunt natuurlijk ook gewoon even bellen of rechtstreeks een mail sturen.

M: 06-15487367
@: karin@amberrosia.nl

 

Contactformulier Emmen

    “Naast sport, spel en creativiteit willen wij er naar streven dat de kinderen zich binnen een kleine groep veilig en geborgen voelen”