1. Amberrosia
  2. Kinderdagverblijf Hoorn

Kinderdagverblijf Hoorn

Flexibel kinderdagverblijf Hoorn

Bent u op zoek naar een flexibel kinderdagverblijf Hoorn? Een kinderdagverblijf waar men niet alleen 24/7 voor de kids klaar staat maar waar men ook echt met u meedenkt? Maak dan kennis met Amberrosia! Wij zijn een kinderdagverblijf waar alle kinderen van 0 tot en met 12 jaar van harte welkom zijn. Wij bieden zowel opvang voor de allerkleinsten als een naschoolse opvang voor grotere kinderen. Belangrijke aspecten op onze opvang zijn het bieden van een vertrouwelijke en huiselijke sfeer. Wij zorgen er voor dat uw kinderen zich op hun gemak voelen en worden gestimuleerd in hun ontwikkeling.

KDV Hoorn waar het echt draait om uw kind

Bij ons KDV Hoorn draait het maar om één ding: uw kind de beste verzorging bieden. Dit doen wij door veel waarde te hechten aan gezonde voeding maar ook door uw kind te helpen. Zo kunnen wij de kleintjes helpen met zindelijkheidstraining, terwijl we de grotere kinderen graag een handje helpen bij hun huiswerk. Tot slot staan ook sportieve activiteiten en buiten spelen hoog op onze agenda. Frisse lucht is belangrijk voor kinderen én de ideale manier om even lekker uit te razen. De kinderen kunnen vervolgens bijkomen in de leeshoek, een dutje doen of zich storten op een creatieve of educatieve activiteit.

Contacteer ons kinderdagverblijf in Hoorn

De beste manier om echt kennis te maken met ons kinderdagverblijf in Hoorn is door contact met ons op te nemen. Bel of e-mail ons of vul het online contactformulier in als u vragen heeft of meer informatie wenst. Ook online kunt u meer lezen over ons team en praktische informatie (bijvoorbeeld over onze tarieven) terugvinden. Bent u enthousiast geworden over ons concept? Schrijf uw kind dan direct in. Onze contactpersonen Dani en Merith Hoekzema staan u graag te woord. Goed om te weten: beschikt u niet over eigen vervoer? Wij kunnen de kinderen tevens ophalen of wegbrengen.

Meer weten over onze mogelijkheden?

Rondleiding & kennis maken?

Neem gerust contact op met ons

Vul het contactformulier in dan nemen we na ontvangst van uw bericht zo snel mogelijk contact met u op. U kunt natuurlijk ook gewoon even bellen of rechtstreeks een mail sturen.

M: 06-31541850
@: dani@amberrosia.nl

 

Contactformulier Koggenland

    “Naast sport, spel en creativiteit willen wij er naar streven dat de kinderen zich binnen een kleine groep veilig en geborgen voelen”