1. Amberrosia
  2. Kinderdagverblijf openen

Kinderdagverblijf openen

Droom jij over een kinderdagverblijf openen?

Droom jij over een eigen kinderdagverblijf openen? Een kinderdagverblijf waar kinderen zich geborgen en veilig voelen en in kleine groepjes worden opgevangen? Dan past jouw visie volledig bij het concept van Amberrosia. Amberrosia vangt al enkele jaren kinderen op op meerdere locaties. Ons concept is gericht op een huiselijke en flexibele opvang waar kinderen én hun ouders zich prettig bij voelen. Om nog meer kinderen een veilige opvang te kunnen bieden, zijn we op zoek naar enthousiaste franchisenemers die hun eigen kinderopvang willen beginnen. Wij helpen jou bij het opstarten en het runnen van de opvang.

Amberrosia helpt bij het openen kinderdagverblijf

Het openen van een kinderdagverblijf vraagt om enkele kennis en ervaring. Amberrosia helpt jou daarom graag met alle aspecten die bij het openen van een opvang komen kijken. Denk hierbij aan het papierwerk, maar ook aan de veiligheid en inrichting van het kinderdagverblijf. Bij ons zijn franchisenemers met én zonder ervaring van harte welkom. Ook als je geen ervaring hebt met ondernemen en wellicht niet over de juiste middelen beschikt helpen we je graag op weg. Zo kunnen we samen met jou op zoek naar een geschikte locatie en andere benodigdheden om aan de slag te kunnen.

Stel een vraag over een eigen kinderdagverblijf openen

Heb je een vraag of wil je graag vrijblijvend meer informatie ontvangen over een eigen kinderdagverblijf openen? Neem dan contact op met het team van Amberrosia. Je kunt ons snel en eenvoudig contacteren via de telefoon, e-mail of het contactformulier op de website. Daarnaast organiseren wij elke eerste zondag van de maand een kennismaking op onze hoofdlocatie. Je bent hier van harte welkom voor een kop koffie en een goed gesprek. Een betere manier om kennis te maken met ons concept en ons team is er niet. Je kunt bovendien direct al je vragen stellen en de eerste stap zetten naar het verwezenlijken van jouw droom.

Meer weten over onze mogelijkheden?

Rondleiding & kennis maken?

Neem gerust contact op met ons

Vul het contactformulier in dan nemen we na ontvangst van uw bericht zo snel mogelijk contact met u op. U kunt natuurlijk ook gewoon even bellen of rechtstreeks een mail sturen.

M: 06-51087168
@: jim@amberrosia.nl

 

Contactformulier

    “Naast sport, spel en creativiteit willen wij er naar streven dat de kinderen zich binnen een kleine groep veilig en geborgen voelen”