1. Amberrosia
  2. Kinderdagverblijf starten

Kinderdagverblijf starten

Wil je een kinderdagverblijf starten?

Wil jij graag een kinderdagverblijf starten? Bij Amberrosia helpen we je graag op weg. Ons streven is om kinderen op te vangen in een veilige, geborgen en huiselijke omgeving. Kun jij je daar helemaal in vinden? Dan willen wij graag met jou samenwerken. Wij zijn namelijk constant op zoek naar enthousiaste franchisenemers om ons concept uit te breiden. Of je nu veel of weinig ervaring hebt en wel of niet over eigen middelen beschikt: wij voorzien je graag van een passend advies en hulp bij het beginnen van jouw eigen kinderdagverblijf.

Starten kinderdagverblijf met de hulp van Amberrosia

Bij het starten van een kinderdagverblijf komt normaal gesproken aardig wat kijken. Het is daarom handig om een ervaren partij zoals Amberrosia in te schakelen. Wij weten precies aan welke zaken je moet denken en wat je allemaal op orde moet maken om kinderen op te mogen opvangen. Naast dat wij meedenken over de praktische kant, kunnen we je handige tips en adviezen geven. Denk hierbij aan adviezen omtrent de veiligheid en de inrichting van het kinderdagverblijf, maar ook over de activiteiten die je voor de kinderen kunt organiseren.

Meer weten over een eigen kinderdagverblijf starten?

Wil je meer weten over een eigen kinderdagverblijf starten? Elke eerste zondag van de maand organiseren we een vrijblijvende kennismakingsdag op onze hoofdlocatie in Almere. Kom hier binnenlopen als je meer te weten wilt komen over wie wij zijn en hoe wij te werk gaan. Onder het genot van een kop koffie verwelkomen wij potentiële franchisenemers graag. Heb je een vraag of wil je direct meer informatie ontvangen? Neem dan contact op met het team van Amberrosia. Je kunt ons e-mailen, bellen of benaderen via het contactformulier op de website. Graag tot ziens.

Meer weten over onze mogelijkheden?

Rondleiding & kennis maken?

Neem gerust contact op met ons

Vul het contactformulier in dan nemen we na ontvangst van uw bericht zo snel mogelijk contact met u op. U kunt natuurlijk ook gewoon even bellen of rechtstreeks een mail sturen.

M: 06-51087168
@: jim@amberrosia.nl

 

Contactformulier

    “Naast sport, spel en creativiteit willen wij er naar streven dat de kinderen zich binnen een kleine groep veilig en geborgen voelen”