1. Amberrosia
  2. Kinderopvang Emmen

Kinderopvang Emmen

Urenlang speelplezier bij kinderopvang Emmen

Bij kinderopvang Emmen Amberrosia draait het allemaal om urenlang speelplezier. In onze opvang kunnen de kinderen naar hartenlust spelen, rennen en gek doen. Wij zorgen er voor dat uw kinderen de tijd van hun leven hebben terwijl u zonder zorgen naar uw werk kan vertrekken. Naast dat wij de kinderen veel speel- en sportplezier bieden, besteden we natuurlijk ook aandacht aan educatieve en creatieve spelletjes. Hiermee stimuleren we de ontwikkeling van de kinderen. Daarnaast serveren wij maaltijden, kunnen we kinderen ophalen van school en zorgen we er voor dat de kinderen niks te kort komen op alle gebieden.

Flexibele opvang Emmen voor kids tussen de 0 en de 12 jaar

Op onze opvang Emmen zijn kinderen tussen de 0 en de 12 jaar welkom. De allerkleinsten vangen we de hele dag door op, terwijl de grootste bij ons terecht kunnen voor en na schooltijd. Ook in het weekend, vakanties of buiten kantooruren om kunt u op ons rekenen. Wij werken namelijk zeer flexibel en passen ons altijd aan aan uw wensen en behoeftes. Heeft u zelf geen vervoer of bent u niet in staat om de kinderen te halen of weg te brengen? Ook dan bieden wij u graag de helpende hand.

Meer weten over onze kinderopvang Emmen?

Wilt u meer weten over onze kinderopvang Emmen. Neem dan contact met ons op. Wij beantwoorden graag uw vragen of kunnen een afspraak met u maken. Zo vindt u het misschien wel fijn om de kinderopvang te bezoeken voordat u uw kind inschrijft. Op onze website vindt u al onze contactgegevens en vindt u praktische informatie over ons. Maak bijvoorbeeld alvast kennis met ons team, lees meer over de mogelijkheden die wij u bieden of bekijk de tarieven die wij hanteren. Wij hopen u snel te mogen begroeten bij Amberrosia in Emmen.

Meer weten over onze mogelijkheden?

Rondleiding & kennis maken?

Neem gerust contact op met ons

Vul het contactformulier in dan nemen we na ontvangst van uw bericht zo snel mogelijk contact met u op. U kunt natuurlijk ook gewoon even bellen of rechtstreeks een mail sturen.

M: 06-15487367
@: karin@amberrosia.nl

 

Contactformulier Emmen

    “Naast sport, spel en creativiteit willen wij er naar streven dat de kinderen zich binnen een kleine groep veilig en geborgen voelen”