1. Amberrosia
  2. Kinderopvang Hoorn

Kinderopvang Hoorn

Amberrosia: kinderopvang Hoorn

Amberrosia is een kinderopvang Hoorn waar u de kinderen met een gerust hart kunt achterlaten. Wij zijn namelijk een veilige, huiselijke en gezellige opvang voor kinderen van 0 tot en met 12 jaar. Wij denken aan alle aspecten die bij het verzorgen van kinderen komt kijken. Zo vinden we gezonde voeding en lichamelijke verzorging erg belangrijk en bieden we voldoende uitdagende activiteiten passend bij de leeftijd van de kinderen. Waar we met de kleintjes eindeloos spelen, dagen we de grotere kinderen uit met sportieve activiteiten. Daarnaast houden we ons bezig met educatieve en creatieve spelletjes zoals knutselen, schilderen en koken.

Flexibele opvang Hoorn

Een ander belangrijk aspect binnen onze opvang Hoorn is buiten spelen. Wij proberen elke dag met de kinderen naar buiten te gaan. Wij geloven namelijk dat frisse lucht erg belangrijk is voor kinderen én dat kinderen het soms nodig hebben om even lekker te rennen en uit te razen. Waar kan dat beter dan in de buitenlucht? Hetgeen wat Amberrosia echter pas echt onderscheidt is onze flexibiliteit. Wij denken graag met u mee en kunnen ook buiten kantooruren op uw kinderen passen. Ideaal als u onregelmatig werkt of ook in het weekend een oppas kunt gebruiken.

Neem contact op met de kinderopvang in Hoorn

Wilt u meer weten over onze kinderopvang in Hoorn? Neem dan gerust een kijkje op onze pagina’s. Hier leest u meer over wie wij zijn en wat wij u en de kinderen kunnen bieden. Heeft u vragen of wilt u graag een kijkje komen nemen op onze locatie in Hoorn? Dan kunt u ons contacteren via de e-mail, telefoon of het online contactformulier. Wij staan u graag te woord of kunnen u uitnodigen op de opvang. Goed om te weten: Amberrosia beschikt over meerdere vestigingen. Zowel in Hoorn als in Emmen en Almere bieden wij u een betrouwbare en flexibele kinderopvangservice.

Meer weten over onze mogelijkheden?

Rondleiding & kennis maken?

Neem gerust contact op met ons

Vul het contactformulier in dan nemen we na ontvangst van uw bericht zo snel mogelijk contact met u op. U kunt natuurlijk ook gewoon even bellen of rechtstreeks een mail sturen.

M: 06-31541850
@: dani@amberrosia.nl

 

Contactformulier Koggenland

    “Naast sport, spel en creativiteit willen wij er naar streven dat de kinderen zich binnen een kleine groep veilig en geborgen voelen”