1. Amberrosia
  2. Kleinschalige kinderopvang starten

Kleinschalige kinderopvang starten

Amberrosia helpt bij een kleinschalige kinderopvang starten

Een kleinschalige kinderopvang starten is een droom van veel mensen. Naast dat er veel vraag is naar kleinschalige en gezellige kinderdagverblijven, geeft het jou een goed gevoel om kinderen een tweede huis te kunnen bieden. Hoe heerlijk is het immers om je de hele dag te omringen door kinderen en hun levenslust? Je helpt bovendien ouders uit de brand door een plek te creëren waar ze hun kind met een gerust hart even kunnen achterlaten. Wil jij je droom verwezenlijken? Amberrosia helpt franchisenemers graag bij het opstarten van een kleinschalige en huiselijke kinderopvang.

Direct starten met een kleinschalige kinderopvang

Het starten van een kleinschalige kinderopvang wordt met de hulp van Amberrosia een stuk makkelijker. Zo hebben wij eerder met dit bijltje gehakt en weten we precies aan welke eisen je moet voldoen. Wij helpen je om de administratie op orde te maken, maar ook bij de praktische kant zoals het zoeken naar een geschikte locatie en het inrichten hiervan. Heb je al veel ervaring met kinderopvang en heb je misschien zelfs al een locatie op het oog? Uiteraard kunnen we je ook dan helpen met de laatste details. Wij luisteren goed naar jouw wensen en bieden hulp op maat.

Meer informatie over een eigen kleinschalige kinderopvang starten

Wil je graag meer informatie over een eigen kleinschalige kinderopvang starten? Lees dan verder op de website van Amberrosia. Hier vind je onder andere meer informatie over ons concept en onze werkwijze. Mocht je een vraag willen stellen, neem dan gerust contact op met Amberrosia. Het team van Amberrosia is beschikbaar via de telefoon, e-mail en het contactformulier. Tot slot nodigen we je graag elke eerste zondag van de maand uit op onze hoofdlocatie. Hier organiseren wij een kennismaking waar je welkom bent voor een oriënterend gesprek. Zo kun je geheel vrijblijvend bij ons binnen kijken en al je vragen stellen. Graag tot ziens.

Meer weten over onze mogelijkheden?

Rondleiding & kennis maken?

Neem gerust contact op met ons

Vul het contactformulier in dan nemen we na ontvangst van uw bericht zo snel mogelijk contact met u op. U kunt natuurlijk ook gewoon even bellen of rechtstreeks een mail sturen.

M: 06-51087168
@: jim@amberrosia.nl

 

Contactformulier

    “Naast sport, spel en creativiteit willen wij er naar streven dat de kinderen zich binnen een kleine groep veilig en geborgen voelen”