Bij Amberrosia werken wij grotendeels met horizontale groepen, dat betekend dat op bijna elke groep van 0-4 jaar er 1 leeftijd met elkaar speelt:
Babygroep (0 jarigen)
Dreumesgroep (1 jarigen)
Peutergroep (2 jarigen)
Peuter Opstap Groep (3 jarigen en ‘s middags ook de 4 jarigen)

Wij hebben zowel vaste (hele en halve dagen) opvang als flexibele opvang.

Hele Dagopvang
Amberrosia biedt aan ouders hele dagopvang aan van 7:00 uur tot 19:00 uur, voor kinderen van 0 t/m 4 jaar. Hierdoor kun je werk of studie goed met je gezin combineren.
Kinderen kunnen tot 9:00 uur worden gebracht en in de middag kunnen de kinderen vanaf 17.00 uur worden opgehaald.
Op deze manier is uw kindje aanwezig tijdens het gehele dagritme op de groep, eten ze alle maaltijden mee en kunnen we op een rustige manier alle activiteiten als gezamenlijk groep volgens zonder dat er tussendoor kinderen worden gebracht of opgehaald.
Mocht u uw kindje later willen brengen of eerder willen ophalen dan vragen wij u dit dit in de ochtend voor 9 uur door te geven via ons online oudercommunicatie platform: Bitcare.

Halve Dagopvang
Naast hele dagopvang biedt Amberrosia ook halve dagopvang aan.
Dit is voor een ochtend dagdeel 5 of 6 uren tot en met 13.00 uur, of voor een middag dagdeel 5 of 6 uren vanaf 13.00. U mag uw kind dan brengen tot 9.00 uur en ophalen vanaf 17.00 uur.
Wanneer je een dagdeel afneemt kan je je kind tussen 12.30 en 13.00 uur brengen of ophalen.

Wil je meer informatie over onze tarieven, klik dan hier.

Flexibele opvang
Wanneer je in onregelmatige diensten werkt, of op wisselende momenten kinderopvang nodig hebt, is het mogelijk om bij Amberrosia een flexibel contract af te nemen voor verschillende dagen of dagdelen per week.
Via ons online platform voor ouders en personeel genaamd Bitcare vult u uw hele of halve dagen in die u nodig hebt per maand vooruit. Dit dient bij voorkeur uiterlijk de 23ste van iedere maand te zijn ingevuld voor de maand die komt.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met jim@amberrosia.nl of bel met het hieronder genoemde telefoonnummer.

Mobiel: 06 – 51087108
Contactpersoon: Jim & Nelleke Rustveld

Volg en deel de opvang ook op FACEBOOK