Kitty
Mijn dochtertje zit nu ruim 2 jaar bij Flexibele Opvang Amberrosia. Ze heeft het erg naar haar zin en wordt altijd met open armen  ontvangen. De leidsters hebben jarenlange ervaring en hart voor hun vak ,  dit kun je dan  ook wel merken aan de manier hoe ze met bepaalde situaties omgaan en de liefde die ze aan de kinderen geven.  Verder vind ik het prettig dat de eigenaresse zelf op de groep staat en zo met elk kind wel  een band heeft.

Mark
Hallo alle Pinguïn ouders,

Voor diegene die mij nog niet kennen wil ik graag via deze weg een stukje van de sluier oplichten.
Mijn naam is Mark Govers, ben getrouwd met Dagmar en heb drie kinderen: Tim, Jesse en Yara. Tim is 18 en woont bij zijn moeder in Amersfoort en volgt een opleiding op het ROC aldaar (sportinstructeur). Jesse en Yara zijn ‘pinguïns’ van Dagmar en mij. Jesse is 3 jaar en Yara is 1 jaar.

Mijn vrouw heeft een eigen bedrijf in Almere ( Grafische afwerking) en ik ben buschauffeur in Almere. Omdat ik dus onregelmatige werktijden heb zijn we toen Jesse op komst was op zoek gegaan naar een kinderopvang met flexibele opvang. Dat viel nog niet mee maar uiteindelijk zijn we bij Flexibele Opvang Amberrosia beland en ik kan u zeggen dat wij daar tot op de dag van vandaag zeer tevreden over zijn. Jesse en Yara zijn 2 dagen per week op de opvang en hebben het uitstekend naar hun zin.

Sylvia en Dennis
Lieve is onze prachtige dochter van nu bijna 11 maanden.

Toen lieve 4 maanden oud was, is zij begonnen bij Flexibele Opvang Amberrosia

Natuurlijk vonden wij dit als ouders erg spannend. Ze is onze eerste en alles was nieuw voor ons. We kozen voor deze opvang omdat het een flexibele opvang is. Wij hebben vaak werktijden in de avond en dit was DE uitkomst voor ons. Nog een bijkomend voordeel van flexibele opvang is de mogelijkheid dat je kan bellen of er plek is, en ja hoor je kan je kleintje brengen.

Met opa’s en oma’s die niet in de buurt wonen is dit af en toe echt een uitkomst.

Nu Lieve eenmaal bij de opvang is, en gewend is, verloopt alles enorm positief.

Bij Flexibele Opvang Amberrosia wordt ze ontzettend goed opgevangen. De leidsters zijn erg lief. Ondanks de flexibele opvang vindt je ook hier regelmaat van komst van dezelfde kindjes. De kinderen kennen elkaar dus en begroeten elkaar dan ook steeds weer blij!! Tijdens de dag is er ook het ritme wat voor een kind belangrijk is. Met baby’s wordt er rekening gehouden met hun eigen rooster. Deze zijn nog te jong om aan te sluiten bij het dagritme van de opvang. Dit kan ook omdat het een kleine opvang is.

Ons kent ons, een fijn huiselijk idee. Omdat de eigenaren vrijwel altijd aanwezig zijn, heeft de opvang ook een zeer persoonlijke teint en ze staan altijd open voor opmerkingen, ideeën en vragen. Al met al zijn wij zeer blij met Flexibele Opvang Amberrosia!!