1. Amberrosia
  2. Vestigingen

Amberrosia Almere

Aan de rand van Almere (Tussen de Vaarten) aan de Carel Willinklaan 99 ligt het mooie pand van Amberrosia Almere. Veel ruimte binnen en buiten met vrij uitzicht. Een fijne plek voor alle kinderen om lekker actief te zijn of rustig te spelen, het kan allemaal. De leidsters en teamleden maken er in ieder geval altijd iets gezelligs van.

Lees meer

 

Amberrosia Hoorn

Amberrosia Hoorn (Koggenland) is een schitterende locatie gelegen aan de Bobeldijk 55. Met de ruime speelweide en het geweldige uitzicht over de landerijen is dit de voor ons de perfecte locatie voor de beste opvang voor kinderen met veel buitenlucht en beweging. 

Lees meer

 

Amberrosia D-Steden

Flexibele opvang voor de D-Steden: Den Haag, Den Hoorn, Delfgauw en Delft. Neem contact op via telefoonnummer 06-40586660 of bel 06-39072941.

Lees meer

 

Jouw vestiging hier?

Je wilt graag een opvang starten en je bent op zoek naar iemand die jouw kan helpen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Onze franchise formule is uniek en we zijn nog op zoek naar een aantal ondernemers in of in de buurt van Amersfoort, Amsterdam en Rotterdam maar woon je ergens anders, neem dan ook gerust contact op.

Lees meer…

Amberrosia op de kaart

Wij zoeken nog leuke franchise ondernemers. Neem gerust contact op om kennis te maken.

Meer informatie

Amberrosia
HOOFDKANTOOR

Franchiser
LELYSTAD
Gevonden

Amberrosia
ALMERE

Amberrosia
HOORN

Franchiser
omgeving
ROTTERDAM
Gezocht
 

Franchiser
Omgeving
AMERSFOORT
Gezocht
 

Franchiser
AMSTERDAM
Gevonden

Franchiser
Arnhem
Gevonden

Vestiging
Schagen

In gesprek
met franchiser
voor vestiging
Hulshorst

Franchiser
't Gooi
Gevonden

Franchiser
Kaatsheuvel
Gevonden

Franchiser
omgeving
ALMELO
Gezocht 

Franchiser
omgeving
ZUTPHEN
Gezocht

Meer weten over onze mogelijkheden?

Rondleiding & kennis maken?

Neem gerust contact op met ons

Vul het contactformulier in dan nemen we na ontvangst van uw bericht zo snel mogelijk contact met u op. U kunt natuurlijk ook gewoon even bellen of rechtstreeks een mail sturen.

M: 06-51087168
@: jim@amberrosia.nl

 

Contactformulier

    “Naast sport, spel en creativiteit willen wij er naar streven dat de kinderen zich binnen een kleine groep veilig en geborgen voelen”