Welkom bij Amberrosia ALMERE (Tussen de Vaarten)

Oudercommissie

Amberrosia Almere

Wat doet de oudercommissie van Amberrosia:

  • Leden van de oudercommissie behartigen de belangen van alle ouders van de kinderen op de opvang.
  • De commissie geeft advies aan de directie over de kwaliteit van de opvang.
  • Onderwerpen waarover wordt gesproken zijn bijvoorbeeld: de tarieven van de opvang, nieuwe ontwikkelingen, wijzigingen binnen de organisatie enzovoort
  • Ook willen wij graag een mooi programma voor ouderbetrokkenheid opstellen in samenwerking met de oudercommissie.

Om alle ouders goed te kunnen vertegenwoordigen hebben we ideeën en opmerkingen van andere ouders nodig. Heb je als ouder ideeën over het beleid en de kwaliteit van de opvang of loop je als ouder tegen bepaalde zaken aan die alle ouders aangaan, dan kun je hiermee terecht bij de oudercommissie. Ouders die vragen of opmerkingen hebben over zaken die specifiek betrekking hebben op hun eigen situatie kunnen in eerste instantie terecht bij nelleke@amberrosia.nl.

Heeft u vragen, opmerkingen, ideeën of wilt u plaats nemen in de oudercommissie? Dan kunt u contact opnemen met de oudercommissie van Amberrosia: oc@amberrosia.nl

Amberrosia heeft een Oudercommissie die bestaat uit 5 ouders

Hierbij stellen wij de ouders even voor:

Wadir Ekhlas
Voorzitter

Mijn naam is Wadir Ekhlas, ik ben 29 jaar en woon in Almere met mijn vrouw Marina en twee zonen Darian (2 jaar) en Rayan (5 maanden). Ik werk verder als IT Consultant voor Broad Horizon (Microsoft Partner in Nederland). Als voorzitter staan voor mij de kinderen en ouders van de kinderen centraal. Dat is ook de reden waarom ik hier aan deelneem. Ik ben altijd bereikbaar voor vragen en luister graag naar suggesties en tips van ouders.

Esmeralda Versteeg
Secretaris

Al 30 jaar woon ik hier in Almere en ik heb een dochter Delayla die zit nu in de dreumesgroep. Zelf werk ik al 10 jaar in het speciaal basis onderwijs ik werk daar met kinderen met gedragsproblemen en autisme. Ik ben iemand die echt de uitdagingen opzoekt, en er van houd problemen op te lossen. Ik ben via mijn werk ook wel bekend met de Ouderraad (OR) en contact met ouders natuurlijk. Ik ben in de OR gestapt omdat ik het leuk vind om betrokken te zijn bij de opvang en de ouders, en dat ik nu via een andere rol als moeder zijnde in de OR zit. Schroom je ook niet om iets te vragen als je iets wilt weten of ergens mee zit.

Joanna Schouten
Penningmeester

Mijn naam is Joanna Schouten, ik ben in juli 1995 geboren in Hilversum en woon al sinds 1997 in Almere. In 2013 werd ik moeder van Mylano die sinds begin 2019 op de opvang zit. Ik werk 5 dagen in de week als administratief medewerkster bij Hodal B.V. een schoonmaakbedrijf hier in Almere. Ik vind het belangrijk om betrokken te zijn en mee te denken bij de organisatie waar mijn zoon meerdere dagen per week naar toe gaat.
Daarom hoop ik met mijn deelname aan de oudercommissie mijn steentje te kunnen bijdragen.

Malou Reish
Raadslid

Mijn naam is Malou (28). Ik ben de moeder van Odin (1) en ik woon samen met mijn man en zoon in Tussen de Vaarten. Ik maak zelf gebruik van de flexibele opvang van Amberrosia omdat ik werkzaam ben als Sociaal Pedagogisch Hulpverlener binnen een residentiële setting van de Jeugdzorg en daardoor wisseldiensten draai. Een opvang op flexibele basis is daarom essentieel voor ons.
Toen ik gevraagd werd voor de oudercommissie zei ik direct enthousiast ja, maar wist later eigenlijk niet zo goed waar ik nou ‘ja’ op gezegd had. Dit maakte echter niet dat het mij geen leuke uitdaging leek. Als lid van de oudercommissie hoop ik samen met de ouders en het personeel van Amberrosia een bijdrage te kunnen leveren aan een zo prettig mogelijke omgeving voor onze kinderen. Mogelijk kan mijn ervaring binnen de jeugdzorg daar een steentje aan bijdragen.

Karolina Domzalska
Raadslid

Informatie volgt nog