Welkom bij Amberrosia ALMERE (Tussen de Vaarten)

Over Ons

Jim & Nelleke Rustveld

KAC Amberrosia is opgezet door Jim en Nelleke Rustveld. Samen met hun dochters Amber (2004) en Valerie (2008) vormen zij een hecht gezinnetje. Na jaren in het buitenland te hebben gewoond, waar Amber is geboren, en na de verkoop van hun Health Club, hebben Jim en Nelleke niet lang na hoeven denken wat zij terug in Nederland wilden gaan doen.

“We hebben altijd gezegd dat bewegen en kinderopvang een combinatie zou moeten kunnen zijn. Met onze kennis en ervaring op het gebied van kinderen en sport kwamen we eigenlijk op het idee om met dezelfde formule, een centrum vol activiteiten, Amberrosia op te zetten. We bieden daardoor op één plek voor één doelgroep heel veel aan. Uiteraard is er gekeken wat nog niet aanwezig was zodat niet alleen voor kinderen maar voor kinderen én ouders iets kan worden aangeboden. Hoe stoer is het om je kind te zien klimmen of te zien bewegen op onze kinderfitness.

We willen echt iets aanbieden wat er nog niet is, althans niet gecombineerd op één plek. Zo is het ondertussen mogelijk dat ouders, als ze hun kind bij ons achterlaten, op aanvraag, via een beveiligde webcam online de activiteiten kunnen blijven volgen. Gezien onze maatschappelijke en sociale verantwoording richten we ons op gezinnen maar hebben we een speciale plek voor alleenstaande ouders.

Tevens vinden wij het belangrijk dat ouders opvang kunnen afnemen die ze daadwerkelijk nodig hebben. Er hoeft dus niet betaald te worden tot einde van de dag als dit niet nodig is. Zo blijft opvang betaalbaar! Dit concept wordt constant uitgebreid. Door onze formule kunnen wij een stuk extra kwaliteit bieden. Onze kosten worden gedeeld door alle ondernemers en zijn dus laag waardoor onze prijzen laag zijn.”

Jim Rustveld

Eigenaar Amberrosia

Passie voor onze organisatie Amberrosia, blij met onze franchise partners en trots op onze geweldig leidsters en opvangmedewerkers!

Nelleke Rustveld

Eigenaresse Amberrosia, PM’er, Beleidsmedewerkster en Coach