Welkom bij Amberrosia ALMERE (Tussen de Vaarten)

Webcam

Amberrosia Almere

Je kent het wel… “nog even door het raam kijken of het allemaal goed gaat als je kindje moet huilen tijdens het wegbrengen” of “je bent gewoon zó benieuwd hoe je kindje speelt met anderen”… Bij Amberrosia kan dit!

Er hangt op de groepen van 0 tot 3 jaar een camera. Dit is bedoeld voor u als ouders om mee te kijken op de groep als uw kindje op de opvang is. Dat is toch geweldig? Op die manier kunt u zo af en toe toch even kijken hoe het gaat en wat uw kindje zoal de gehele dag doet.

Dit idee is ontstaan tijdens het opstarten van Amberrosia omdat het ons als eigenaren (Jim en Nelleke) en als ouders zelf zo’n leuk en fijn idee leek om mee te kunnen kijken hoe onze dochters het zouden doen als zij op de opvang waren. Amberrosia was destijds het eerste dagverblijf met een camera op de groepen waarbij je als ouders kon meekijken via een beveiligde omgeving door middel van een inlognaam en wachtwoord.

Het inloggen werkt via een app die je kunt downloaden op je telefoon, waarvoor eerst toestemming moet worden gegeven door middel van het tekenen van een document en waar regels aan verbonden zijn. De camera hangt zo dat verschonen of toiletbezoek niet zichtbaar is!

Vraag bij aanmelding gerust naar meer informatie.

Meer weten over onze mogelijkheden?

Rondleiding & kennis maken?

Neem gerust contact op met ons

Vul het contactformulier in dan nemen we na ontvangst van uw bericht zo snel mogelijk contact met u op. U kunt natuurlijk ook gewoon even bellen of rechtstreeks een mail sturen.

M: 06-51087168
@: jim@amberrosia.nl

 

Contactformulier

    “Naast sport, spel en creativiteit willen wij er naar streven dat de kinderen zich binnen een kleine groep veilig en geborgen voelen”