Welkom bij Amberrosia EMMEN (Drenthe)

Amberrosia Emmen

Flexibele opvang

Wij bieden kinderopvang aan in de ruimste zin van het woord, dus reguliere dagopvang, buitenschoolse opvang, flexibele opvang (al per uur mogelijk) en 24/7 (nacht- en weekendopvang). Wij zijn een flexibele organisatie die zich kan en wil vormen naar de behoefte van de klant.

Spelen en bewegen

We hebben een grote ruimte boven speelparadijs Ballorig van 300 vierkante meter tot onze beschikking waar uw en onze kinderen naar hartenlust kunnen spelen en bewegen, want beweging is waar wij de nadruk op willen leggen. Kinderen bewegen over het algemeen te weinig omdat daar vaak geen ruimte voor is en het weer het niet altijd toelaat. Met 300 vierkante meter voor maar 2 groepen en ook nog de mogelijkheid om tijdens de opvang bij Ballorig te spelen, kunnen wij alle kinderen de ruimte geven om te spelen.

 

Impressie slider

Speelweide

Natuurlijk is er ook een grote buitenspeelplaats, afgeschermd met kindveilige hekken. Hier kunnen de kinderen klimmen, glijden en springen. Voor de BSO kinderen zullen we ook andere sportieve activiteiten zoals balspelletjes, tikspelletjes en dansactiviteiten aanbieden.

Buiten de reguliere tijden open

Door onze flexibele openingstijden (24/7) zijn wij in staat om opvang te bieden voor ouders die onregelmatig werken (zorg, politie, ploegen etc.). We passen onze openingstijden helemaal aan op de wensen van de ouders. Dit houdt aan dat we soms om 6.00 openen en om 19.00 pas sluiten. Overige tijden zijn in overleg. Ook halen en brengen wij uw kindje van de voorschool. Wat ook een voordeel is, zijn de maaltijden die worden geserveerd vanaf 17.30 ( in overleg eerder) 

Ook kunt u voor schooltijd uw kind bij ons brengen zodat wij uw kind naar school brengen en uiteraard ook weer van school halen (Bargeres, Rietlanden, Emmermeer, Angeslo, Noordbarge, Bargermeer en Emmerhout)

Haal- en brengservice

In het geval dat ouders geen vervoer hebben kunnen wij in goed overleg de kinderen tussen 8.30 en 9.00 van huis halen en tussen 17.00 en 17.30 weer thuis brengen. Dit kan alleen in de wijk Bargeres, Bargermeer en Noordbarge.

ONREGELMATIGE WERKTIJDEN? WIJ BIEDEN FLEXIBELE OPVANG!

Tarieven

Dagopvang € 7,65 per uur (2021)

Uw dagtarief is maatwerk en is afhankelijk van het tijdstip waarop u uw kind brengt en haalt. U betaalt alleen de uren die u daadwerkelijk afneemt. Dit is zeker vanaf 2012 zeer belangrijk, want u krijgt dan maximaal 140% van de ouder die het minste werkt vergoed.

Buitenschoolse opvang € 7,27 per uur (2021)

Uw dagtarief is maatwerk en is afhankelijk van het tijdstip waarop uw kind wordt gehaald tot het moment dat u uw kind ophaalt, de vakanties en dagen dat uw kind eerder vrij is. Dit leidt tot een gemiddelde per maand.

Strippenkaart

Flexibele opvang op basis van een offerte op maat en beschikbaarheid.

Het team van Amberrosia Emmen

De allerliefste liedsters en groepshulpen

Lieselot Bakker

Pedagogisch medewerker

Ik bouw graag een band op met de kinderen en wil ze veel dingen leren zodat ze met plezier naar de opvang gaan komen.

Latasha Stavers

BBL’er Kinderopvang

Ik vind het heel mooi om te zien hoe de kinderen zich ontwikkelen en hoe elk kind zich op zijn eigen manier ontwikkelt, elke dag is weer anders!

Iris Stadman

Opvangmedewerkster

Vol enthousiasme en energie ben ik sinds 1 Mei 2019 werkzaam bij kindercentrum Amberrosia.

Bianca van Hese-Smook

Peuterleidster

Werken met kinderen is mijn passie. Na een aantal jaar te hebben gewerkt als peuterleidster werk ik dus nu bij Amberrosia en kunt u mij voornamelijk vinden op de dagopvang.

Denise Zwaneveld

Groepsleidster

Hiervoor was ik peuterleidster, ik vind het erg leuk om met kinderen te werken.

Karin Mantingh

Eigenaresse vestiging Emmen

Bij ons in de opvang spelen we dagelijks in speelparadijs Ballorig. We eten, knutselen, dansen, zingen, spelen buiten en doen leuke dingen in de vakantie.

Passende opvang voor iedereen in Emmen

Alles voor kinderen van 0-12 jaar

Opvangmogelijkheden

Baby
groep

0 – 1 jaar

Dreumes
groep

1 – 2 jaar

Peuter
groep

2 – 3 jaar

Opvang voor en na school

4 – 12 jaar

Vakantie
opvang

4 – 12 jaar

Daarom opvang bij Amberrosia Emmen

Wij hebben een aantal unieke voordelen

N

ALLE AANDACHT

Volle aandacht voor ieder kind is belangrijk. Er zijn altijd meer dan voldoende leidsters en teamleden aanwezig.

N

HUISELIJKE SFEER

Onze vestigingen zijn allemaal lekker gezellig en huiselijk ingericht. Een tweede thuis voor je kind(eren).

N

VEEL BEWEGING

Wij streven ernaar dat wij elke dag naar buiten gaan met de kinderen of anders naar een sportzaal.

N

GEZOND ETEN

Op een leuke manier wordt er aandacht besteed aan gezonde voeding door het zorgzame  personeel.

N

ERVAREN PERSONEEL

Alle leidsters zijn gediplomeerd, hebben meerdere jaren ervaring en zijn nog super aardig ook 😉

N

GOEDE COMMUNICATIE

Wij onderhouden nauw contact met ouders, zodat je altijd precies op de hoogte bent van de ontwikkelingen van je kind.

N

VOORDELIGE TARIEVEN

Door onze gezamelijke inkoop en flexibele aanpak kunnen wij opvang voor iedereen betaalbaar houden.

N

ALLES DIGITAAL

Met BitCare gaat alles digitaal. Administratie, oudercommunicatie en gegevens over uw kind delen. Lees meer…

Rondleiding aanvragen

Aanmelden voor opvang

Referenties

Lees hoe anderen Amberrosia Emmen ervaren

{Mijn dochtertje zit nu ruim 2 jaar bij Flexibele Opvang Amberrosia. Ze heeft het erg naar haar zin en wordt altijd met open armen ontvangen. De leidsters hebben jarenlange ervaring en hart voor hun vak , dit kun je dan ook wel merken aan de manier hoe ze met bepaalde situaties omgaan en de liefde die ze aan de kinderen geven. Verder vind ik het prettig dat de eigenaresse zelf op de groep staat en zo met elk kind wel een band heeft.
5
Kitty
{Wij hebben gekozen voor Amberrosia Koggeland mede door wat ze beloven. Op papier bieden ze als een van de weinige kinderdagverblijven grote flexibiliteit en kunnen dat in werkelijkheid ook bieden. Voor ons als ouders van een tweeling en beide werkend in de zorg is deze service van groot belang omdat wij van te voren nooit kunnen zeggen. Wanneer we vrij zijn of werken. Het gemak van betalen per uur en de mogelijkheid de kinderen met enig overleg onverwachts te kunnen brengen is voor ons een grote plus. Mede door de spontaniteit van het personeel en de eigenaren hebben wij er bewust voor gekozen de kinderen hier onder te brengen zolang dat voor ons mogelijk is.
5
Rudi
{De reden waarom ik voor Amberrosia heb gekozen is het knusse van een klein kinderdagverblijf en erg belangrijk altijd dezelfde leidsters. Ook het feit dat ze zo flexibel zijn bij mijn vorige KDV was het niet mogelijk om omdat ze maar 1x naar het KDV gaan ze op de donderdag te plaatsen dit is hier geen probleemEn als beste graadmeter mijn meiden gingen met tegenzin naar mijn vorige kinderdagverblijf en sinds ze bij Amberrosia zijn heb ik nooit meer gehoord ………ik wil niet naar het KDV.
5
Jolanda

Meer weten over onze mogelijkheden?

Rondleiding & kennis maken?

Neem gerust contact op met ons

Vul het contactformulier in dan nemen we na ontvangst van uw bericht zo snel mogelijk contact met u op. U kunt natuurlijk ook gewoon even bellen of rechtstreeks een mail sturen.

M: 06-15487367
@: karin@amberrosia.nl

 

Contactformulier Emmen

    “Naast sport, spel en creativiteit willen wij er naar streven dat de kinderen zich binnen een kleine groep veilig en geborgen voelen”