Welkom bij Amberrosia EMMEN (Drenthe)

Over Ons

Karin Mantingh

Graag wil ik mij via deze weg aan u voorstellen. Ik ben Karin Mantingh getrouwd met Emanuele Pelizzari. Wij hebben drie kinderen, Luca (11), Chiara(7) en Sofia(5) en ook onze kinderen spelen gezellig mee in onze mooie locatie. Mijn passie is het werken met kinderen en die staat overal in centraal.

Ik ben geboren in Emmen en opgegroeid in Odoorn. We wonen alweer 18 jaar met veel plezier in Bargeres waar ik nu alweer 2 jaar met veel plezier werk in onze locatie boven speelparadijs Ballorig. Daarvoor heb ik 4 jaar gewerkt als gastouder en heb ik enkele jaren ervaring opgedaan in het basisonderwijs. Bijna 2 jaar geleden heb ik deze geweldige kans gekregen om op een toplocatie een kinderopvang samen met mijn gezellige groep oppaskinderen te openen, die destijds bestond uit 18 kinderen in de leeftijd van 0 tot 9. Inmiddels zijn we gegroeid naar 65 kinderen die we elke dag weer met veel plezier en toewijding verzorgen.

Bij ons in de opvang spelen we dagelijks in speelparadijs Ballorig, knutselen we, dansen en zingen we, spelen we buiten, doen we leuke dingen in de vakantie, spelen en eten we samen. Hoogtepunten zijn ons Sinterklaasfeest, ons BSO diner naar PUUR, alle uitjes naar de dierentuin, de kinderboerderij en het zwembad.

Doordat we klein zijn kunnen we de kwaliteit van de uitjes hoog houden en dat vind ik zeer belangrijk. Momenteel zijn we ook druk bezig met een leuk discofeest voor de BSO en in 2020 het 2 ½ jarig bestaan. Ook zijn we bezig met het ontwikkelen van het peuteruurtje die elke ochtend gaat plaatsvinden door 2 ervaren peuterspeelzaalleidsters.

U en uw kinderen zijn van harte welkom om kennis te mogen maken met mij en het geweldige kinderactiviteitencentrum Amberrosia! We hebben nog een paar plekjes om nieuwe speelvriendjes te mogen begroeten.

Karin Mantingh

 

De ondernemer

Karin Mantingh

Eigenaresse vestiging Emmen

Bij ons in de opvang spelen we dagelijks in speelparadijs Ballorig. We eten, knutselen, dansen, zingen, spelen buiten en doen leuke dingen in de vakantie.
Karin Mantingh