Welkom bij Amberrosia HOORN (Koggenland)

Over Ons

Dani en Merith Hoekzema

Graag willen wij ons via deze weg aan u voorstellen. Wij zijn Dani en Merith Hoekzema. Wij hebben drie kinderen, Amber, Dave en Luna. Luna is op 25 mei 2010 geboren.

Merith is geboren en getogen in Hoorn, Dani komt uit de omgeving van Den Haag. Na eerst in Hoorn te hebben samengewoond zijn we in 2009 in Bobeldijk gaan wonen. Wij genieten van de rust en de prachtige omgeving. In onze tuin, gelegen aan het water, ligt ons bootje waar we regelmatig mee gaan varen. Als het weer goed genoeg is hebben we een hele kudde geiten als ‘buren’.

Dani is al sinds 2001 ondernemer en samen hebben we besloten om in deze omgeving een onderneming te starten. Wij wilden graag iets doen wat aansluit bij onze leefsituatie en filosofie en met de vele ruimte die wij hier hebben. Toen is het idee van een kindercentrum geboren. Maar het mocht geen ‘gewoon’ kinderdagverblijf worden, wij wilden iets anders, iets bijzonders.

Wij zijn ons gaan oriënteren op de markt en kwamen al snel uit op Amberrosia. Een unieke formule die helemaal aansluit bij onze ideeën. Een kinderactiviteitencentrum! Zelfstandig en toch met de kennis en ervaring van een organisatie die al jaren succesvol is. Daarom hebben wij besloten om als franchisenemer de vestiging Amberrosia Koggenland te openen.

Dani en Merith Hoekzema

 

De ondernemers