Amy

Amy

Mijn naam is Amy Groot en ik ben 24 jaar oud. Ik heb in 2015 mijn diploma Pedagogisch Medewerker niveau 4 behaald en sindsdien ben ik werkzaam in de kinderopvang. Het werken met kinderen is zo fijn omdat je de kinderen ziet groeien, ontdekken en ontwikkelen. Het...
Nikitha

Nikitha

Mijn naam is Nikitha Scheffer-Desloover, 27 jaar, samenwonend en moeder van 2 prachtige dochters genaamd Chelsey (2015) en Jazzlyn (2019). In 2012 heb ik de opleiding Pedagogisch medewerker met goed gevolg afgerond. Ik geniet volop van dit werk, en te zien hoe...
Laura

Laura

Mijn naam is Laura kembel. Ik ben geboren op 19 augustus 1995. Samen met mijn partner en dochtertje van bijna twee jaar woon ik in Lelystad. Na de geboorte van mijn dochtertje ( Fayiana ) heb ik besloten om een carrière switch te maken van de detailhandel naar de...
Samantha

Samantha

Hallo allemaal, Ik ben Samantha, 29 jaar oud en ik woon samen met mijn partner en zoontjes van 4 en 2 in Lelystad. Na de geboorte van mijn tweede zoontje ben ik bewust even de kinderopvang uitgegaan, omdat het mij een beetje veel werd, maar daardoor weet ik nu des te...