1. Amberrosia
  2. Proclaimer

Proclaimer Kinderactiviteitencentrum Amberrosia

Inhoud

Amberrosia spant zich in om de inhoud van deze website zo actueel mogelijk te houden en te voorzien van juiste informatie. Komt u toch iets tegen dat niet juist of incorrect is, dan stellen wij een reactie van u zeer op prijs. U kunt in dat geval contact met ons opnemen.

Copyright

U mag de foto’s op deze site niet gebruiken voor andere media zonder uitdrukkelijke toestemming van Amberrosia. Wilt u een foto gebruiken, neem dan contact op met jim@amberrosia.nl.

Beeldmateriaal en privacy

We hebben toestemming om huidige beeldmateriaal te gebruikte en om foto’s en video’s en te plaatsen op onze website en social nedia. Indien u of uw kind op één van de foto’s staat en u of uw kind wil dat niet meer, neem dan contact op met ons, wij regelen dat de betreffende foto’s zo snel mogelijk verwijderd worden.

Ook wanneer je een oud collega bent en je staat toevallig nog ergens op een foto en je hebt dat liever verwijderd, stuur even een mailtje dan laten we dit zo snel mogelijk aanpassen.

Sta je op de website als huidige werknemer bij een team of als klant bij de recenties maar je wilt graag geen of een andere foto laten plaatsen? Stuur deze naar desbetreffende  vestiging, dan kunnen we dit laten wijzigen.

Toegankelijkheid

Om de toegankelijkheid van deze website te waarborgen, streven wij de webrichtlijnen na. Toegankelijkheid is een procedure dat zich steeds ontwikkeld. Heeft u moeite met de toegankelijkheid van deze website, laat het ons weten

Links naar websites van derden

Op deze websites kunnen links naar andere websites of services van derden staan. Amberrosia kan niet verantwoordelijk zijn of aansprakelijk zijn voor de correctheid en juistheid van de daar aangeboden informatie of voor de naleving van de (privacy)wetgeving door derden. Betreft cookies van derden op onze website bekijk, accepteer of weiger hier cookies.