Rudi de Graaff
Wij hebben gekozen voor Amberrosia Koggeland mede door wat ze beloven.
Op papier bieden ze als een van de weinige kinderdagverblijven grote flexibiliteit en kunnen dat in werkelijkheid ook bieden. Voor ons als ouders van een tweeling en beide werkend in de zorg is deze service van groot belang omdat wij van te voren nooit kunnen zeggen.
Wanneer we vrij zijn of werken. Het gemak van betalen per uur en de mogelijkheid de kinderen met enig overleg onverwachts te kunnen brengen is voor ons een grote plus.
Mede door de spontaniteit van het personeel en de eigenaren hebben wij er bewust voor gekozen de kinderen hier onder te brengen zolang dat voor ons mogelijk is.

Mark Govers
Jesse en Yara zijn ‘pinguïns’ van Dagmar en mij. Jesse is 3 jaar en Yara is 1 jaar.
Mijn vrouw heeft een eigen bedrijf in Almere ( Grafische afwerking) en ik ben buschauffeur in Almere. Omdat ik dus onregelmatige werktijden heb zijn we toen Jesse op komst was op zoek gegaan naar een kinderopvang met flexibele opvang. Dat viel nog niet mee maar uiteindelijk zijn we bij Flexibele Opvang Amberrosia beland en ik kan u zeggen dat wij daar tot op de dag van vandaag zeer tevreden over zijn. Jesse en Yara zijn 2 dagen per week op de opvang en hebben het uitstekend naar hun zin.

Jolanda
De reden waarom ik voor Amberrosia heb gekozen is het knusse van een klein kinderdagverblijf en erg belangrijk altijd dezelfde leidsters.
Ook het feit dat ze zo flexibel zijn bij mijn vorige KDV was het niet mogelijk om omdat ze maar 1x naar het KDV gaan ze op de donderdag te plaatsen dit is hier geen probleemEn als beste graadmeter mijn meiden gingen met tegenzin naar mijn vorige kinderdagverblijf en sinds ze bij Amberrosia  zijn heb ik nooit meer gehoord ………ik wil niet naar het KDV.

Kitty
Mijn dochtertje zit nu ruim 2 jaar bij Flexibele Opvang Amberrosia. Ze heeft het erg naar haar zin en wordt altijd met open armen ontvangen. De leidsters hebben jarenlange ervaring en hart voor hun vak , dit kun je dan ook wel merken aan de manier hoe ze met bepaalde situaties omgaan en de liefde die ze aan de kinderen geven. Verder vind ik het prettig dat de eigenaresse zelf op de groep staat en zo met elk kind wel een band heeft.

Jolien, Marc en Geert
Toen wij opvang zochten voor onze zoon, wilde wij dat hij werd opgevangen door mensen die flexibel, betrouwbaar en gezellig zijn. De meeste kinderdagverblijven vallen bij het eerste punt al af, dit aangezien je bij de meeste opvang adressen aan vaste tijden gebonden bent. Wij zijn zelfstandig ondernemers en hebben dus niet altijd dezelfde dagen of tijden de opvang nodig. Hier bij Amberrosia zijn ze zeer flexibel en kunnen ze zelfs onze zoon naar huis brengen indien nodig. Hij gaat er met veel plezier heen en alle medewerkers kennen hem en hij hun, dus nooit vreemde gezichten maar altijd een vertrouwde omgeving en mensen waar wij hem met een gerust hart heen brengen.

Silvia en Dennis
Lieve is onze prachtige dochter van nu bijna 11 maanden.

Toen lieve 4 maanden oud was, is zij begonnen bij Amberrosia.
Natuurlijk vonden wij dit als ouders erg spannend. Ze is onze eerste en alles was nieuw voor ons. We kozen voor deze opvang omdat het een flexibele opvang is. Wij hebben vaak werktijden in de avond en dit was DE uitkomst voor ons. Nog een bijkomend voordeel van flexibele opvang is de mogelijkheid dat je kan bellen of er plek is, en ja hoor je kan je kleintje brengen.
Met opa’s en oma’s die niet in de buurt wonen is dit af en toe echt een uitkomst.
Nu Lieve eenmaal bij de opvang is, en gewend is, verloopt alles enorm positief.
Bij Amberrosia wordt ze ontzettend goed opgevangen. De leidsters zijn erg lief. Ondanks de flexibele opvang vindt je ook hier regelmaat van komst van dezelfde kindjes. De kinderen kennen elkaar dus en begroeten elkaar dan ook steeds weer blij!! Tijdens de dag is er ook het ritme wat voor een kind belangrijk is. Met baby’s wordt er rekening gehouden met hun eigen ‘rooster’. Deze zijn nog te jong om aan te sluiten bij het dagritme van de opvang. Dit kan ook omdat het een kleine opvang is.
Ons kent ons, een fijn huiselijk idee. Omdat de eigenaren vrijwel altijd aanwezig zijn, heeft de opvang ook een zeer persoonlijke teint en ze staan altijd open voor opmerkingen, ideeën en vragen. Al met al zijn wij zeer blij met Flexibele Opvang Amberrosia!!