1. Amberrosia
 2. Referenties

Tevreden over onze opvang?

Wanneer je graag je ervaring met onze opvang wilt delen met anderen stellen we dat zeer op prijs. Je kunt eenvoudig je review insturen via onze website.

Ga naar: Mijn ervaring delen

Referenties van ouders

Lees de ervaringen van anderen

{Mijn dochtertje zit nu ruim 2 jaar bij Flexibele Opvang Amberrosia. Ze heeft het erg naar haar zin en wordt altijd met open armen ontvangen. De leidsters hebben jarenlange ervaring en hart voor hun vak , dit kun je dan ook wel merken aan de manier hoe ze met bepaalde situaties omgaan en de liefde die ze aan de kinderen geven. Verder vind ik het prettig dat de eigenaresse zelf op de groep staat en zo met elk kind wel een band heeft.
5
Kitty
{Wij hebben gekozen voor Amberrosia Koggeland mede door wat ze beloven. Op papier bieden ze als een van de weinige kinderdagverblijven grote flexibiliteit en kunnen dat in werkelijkheid ook bieden. Voor ons als ouders van een tweeling en beide werkend in de zorg is deze service van groot belang omdat wij van te voren nooit kunnen zeggen. Wanneer we vrij zijn of werken. Het gemak van betalen per uur en de mogelijkheid de kinderen met enig overleg onverwachts te kunnen brengen is voor ons een grote plus. Mede door de spontaniteit van het personeel en de eigenaren hebben wij er bewust voor gekozen de kinderen hier onder te brengen zolang dat voor ons mogelijk is.
5
Rudi
{De reden waarom ik voor Amberrosia heb gekozen is het knusse van een klein kinderdagverblijf en erg belangrijk altijd dezelfde leidsters. Ook het feit dat ze zo flexibel zijn bij mijn vorige KDV was het niet mogelijk om omdat ze maar 1x naar het KDV gaan ze op de donderdag te plaatsen dit is hier geen probleemEn als beste graadmeter mijn meiden gingen met tegenzin naar mijn vorige kinderdagverblijf en sinds ze bij Amberrosia zijn heb ik nooit meer gehoord ………ik wil niet naar het KDV.
5
Jolanda

Deel uw ervaring over onze opvang

Hieronder kunt u het reviewformulier invullen, alvast hartelijk dank voor uw referentie.

  Beoordeling:
  Je foto: (niet verplicht)

  Meer weten over onze mogelijkheden?

  Rondleiding & kennis maken?

  Neem gerust contact op met ons

  Vul het contactformulier in dan nemen we na ontvangst van uw bericht zo snel mogelijk contact met u op. U kunt natuurlijk ook gewoon even bellen of rechtstreeks een mail sturen.

  M: 06-51087168
  @: jim@amberrosia.nl

   

  Contactformulier

   “Naast sport, spel en creativiteit willen wij er naar streven dat de kinderen zich binnen een kleine groep veilig en geborgen voelen”

   Alle vestigingen

   Franchiser worden

   Werken bij ons