1. Amberrosia
  2. Kindercentrum Almere

Kindcentrum Almere

Gezellig en huiselijk kindercentrum Almere

Bent u op zoek naar een gezellig en huiselijk kindercentrum Almere? Maak dan kennis met Amberrosia. Wij zijn een kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang voor kinderen van 0 tot en met 12 jaar. Door te werken met kleine groepen, kunnen wij alle kinderen de aandacht en zorg bieden die ze nodig hebben. Zo vinden wij het heel belangrijk om de kleintjes een veilige omgeving te bieden en te stimuleren in hun ontwikkelingen. De grotere kinderen op de BSO willen wij vooral een ontspannen tijd bieden. Bij ons kunnen ze heerlijk bijkomen of uitrazen na een lange schooldag.

Maak kennis met ons ervaren en vriendelijke team kinderspeelcentrum Almere

Op ons kinderspeelcentrum Almere werken we met een team dat hart heeft voor de kinderen. Door onze passie, kunnen wij de kinderen echt een leuke tijd en huiselijke omgeving bieden. U kunt de kinderen bovendien met een gerust hart achter laten aan onze ervaren en vriendelijke teamleden. Activiteiten die wij met de kinderen ondernemen variëren van (educatieve) spelletjes tot aan sport. Daarnaast beschikken wij over een leeshoek, knutselhoek, keukentje, fitnessapparatuur en heel veel buitenspeelgoed zoals een trampoline en zwembadje. Lees op onze website eventueel meer over de activiteiten die wij met de kinderen ondernemen en over ons enthousiaste team.

Schrijf je kind direct in voor ons kindercentrum in Almere

Bent u enthousiast geworden over ons kindercentrum in Almere? Schrijf uw kind dan direct in. Als u vragen heeft, meer informatie wilt of eens langs wilt komen op onze vestiging kunt u ons natuurlijk ook bellen, een e-mail sturen of het online contactformulier invullen. Tot slot vindt u veel praktische informatie op onze website. Neem gerust de tijd om deze door te lezen. Ook kunt u een kijkje nemen op onze Facebook als u een impressie wilt krijgen van ons kinderdagverblijf.

Meer weten over onze mogelijkheden?

Rondleiding & kennis maken?

Neem gerust contact op met ons

Vul het contactformulier in dan nemen we na ontvangst van uw bericht zo snel mogelijk contact met u op. U kunt natuurlijk ook gewoon even bellen of rechtstreeks een mail sturen.

M: 06-51087168
@: jim@amberrosia.nl

 

Contactformulier

    “Naast sport, spel en creativiteit willen wij er naar streven dat de kinderen zich binnen een kleine groep veilig en geborgen voelen”