Ouders over Amberrosia

Lees referenties van ouders om een beeld te krijgen van hoe anderen Amberrosia ervaren.

Bekijk alle reviews

Over Amberrosia

Bij Amberrosia staat opvang centraal

Daarbij legt Amberrosia de nadruk op bewegen. De kinderen kunnen actief deelnemen aan sport & spel activiteiten.
Tevens wordt er op een leuke manier aandacht besteed aan gezonde voeding. Dit alles onder begeleiding van gediplomeerd en zorgzaam personeel.

Ook richt Amberrosia zich op het organiseren van familie- en kinderfeesten in ruime accomodaties die van alle gemakken zijn voorzien. Realiseer een onvergetelijk feest voor uw kind en zijn of haar vriendjes en vriendinnetjes. Natuurlijk kunt u zelf ook gezellig meedoen.

Voor de zakelijke markt bieden wij bedrijfsfeesten op maat aan. De kinderen hebben het reuze naar hun zin en worden vermaakt met de leukste spellen door ons animatieteam, terwijl u vanaf de zijlijn rustig kan genieten van een goed gesprek een hapje of een drankje.

Sinds 2006

Amberrosia is opgericht door Jim en Nelleke Rustveld

Amberrosia Almere is in 2006 gestart in door Jim & Nelleke Rustveld en heeft ondertussen meerdere franchise vestigingen in Nederland. Lees meer over franchise…

Jim Rustveld

Eigenaar Amberrosia

Passie voor onze organisatie Amberrosia, blij met onze franchise partners en trots op onze geweldig leidsters en opvangmedewerkers!

Nelleke Rustveld

Eigenaresse Amberrosia, PM’er, Beleidsmedewerkster en Coach

Vestigingen

Ouders over Amberrosia

Lees referenties van ouders om een beeld te krijgen van hoe anderen Amberrosia ervaren.

Bekijk alle reviews

Iedereen is welkom bij Amberrosia

Wij houden van gezelligheid

Bij Amberrosia organiseren we regelmatig feestjes want samen zijn, spelletjes doen, muziek en lekker eten met de kids daar houden we van. Onze gastvrijheid geven we graag door aan onze kinderen en iedereen die met ons samen werkt of van onze diensten gebruik maakt.

“Naast sport, spel en creativiteit willen wij er naar streven dat de kinderen zich binnen een kleine groep veilig en geborgen voelen”

Alle vestigingen

Franchiser worden

Werken bij ons