1. Amberrosia
  2. Buitenschoolse opvang Almere

Amberrosia: buitenschoolse opvang Almere

Amberrosia is een buitenschoolse opvang Almere voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar. Bij onze opvang staan er twee dingen centraal: een huiselijke sfeer én een prettige vrijetijdsbesteding na een drukke schooldag. Bij ons komen de kinderen tot rust of kunnen ze juist lekker even uitrazen door middel van sport en spel. Bij goed weer vinden wij het bijvoorbeeld heel belangrijk om lekker veel naar buiten te gaan met de kids. Zo beschikken wij over een moestuintje, trampoline, zwembadje in de zomer en zijn we veel te vinden op het grote veld naast de buitenschoolse opvang.

 

BSO Almere waar alle kids zich thuis voelen

Uiteraard heeft onze BSO Almere nog veel meer te bieden dan alleen sport, spel en buitenactiviteiten. Zo kunnen creatieve kinderen hun hart kwijt in de knutselhoek, kan er gekookt worden en is er tijd en ruimte om huiswerk te maken of te lezen in de leeshoek. Met slecht weer trekken wij de WII uit de kast of gaan we met zijn allen dansen en fitnessen. Doordat wij verschillende activiteiten aanbieden is geen een dag hetzelfde op onze opvang. Daarnaast spelen we in op de behoeftes en interesses van alle kinderen. Wij vinden het namelijk zeer belangrijk dat alle kinderen zich thuis voelen bij Amberrosia!

Meer informatie over onze buitenschoolse opvang in Almere?

Wilt u meer informatie over onze buitenschoolse opvang in Almere? Lees dan verder op onze website. Hier vindt u meer informatie over ons team, onze activiteiten en onze werkwijze. Uiteraard kunt u ook direct contact met ons opnemen. Via de telefoon, e-mail of het online contactformulier beantwoorden we graag al uw vragen of kunnen we uw kind direct inschrijven. Tot slot kunt u ons volgen op Facebook als u op de hoogte gehouden wilt worden van onze laatste nieuwtjes en de activiteiten die wij ondernemen. We zien u en de kinderen graag terug bij Amberrosia in Almere!

Meer weten over onze mogelijkheden?

Rondleiding & kennis maken?

Neem gerust contact op met ons

Vul het contactformulier in dan nemen we na ontvangst van uw bericht zo snel mogelijk contact met u op. U kunt natuurlijk ook gewoon even bellen of rechtstreeks een mail sturen.

M: 06-51087168
@: jim@amberrosia.nl

 

Contactformulier

    “Naast sport, spel en creativiteit willen wij er naar streven dat de kinderen zich binnen een kleine groep veilig en geborgen voelen”