1. Amberrosia
  2. Kinderdagverblijf Almere

Kinderdagverblijf Almere

Kinderdagverblijf Almere Amberrosia

Amberrosia is een kinderdagverblijf Almere waar alle kids tussen de 0 en de 12 jaar van harte welkom zijn. Wij zorgen voor een veilige en geborgen sfeer waarin uw kind optimaal tot zijn of haar recht zal komen. Wij vinden het belangrijk om uw kind goed te verzorgen én om u als ouder een vertrouwd en goed gevoel te bieden. Hoe wij dit doen? Dat is onder andere door te werken met kleine groepen. Daarnaast werken wij met enthousiaste en ervaren leiders. Onze leiders geven uw kind voldoende persoonlijke aandacht, stimuleren uw kind én leven zich graag uit met sport en spel.

 

KDV Almere met oog voor praktische en emotionele kant

Binnen ons KDV Almere vinden we het belangrijk om zowel aan de praktische als de emotionele kant van een kind verzorgen te denken. Zo serveren wij elke middag een gevarieerde, warme maaltijd. Daarnaast bieden wij de kleintjes zindelijkheidstraining en stimuleren we de taalontwikkeling. Uiteraard is er voldoende tijd voor zowel creatieve als sportieve activiteiten en spelletjes. Zo proberen we elke dag naar buiten of de gymzaal te gaan en leven we ons graag uit met rollenspellen, muziek, dans en knutselen. Extra voordeel: hierdoor leert uw kind al vroeg alle basisvaardigheden die hij of zij nodig heeft op de basisschool!

Contacteer ons kinderdagverblijf Almere

Wilt u meer weten over ons, onze visie of wilt u uw kind direct inschrijven bij Amberrosia? Neem dan contact met ons op. Via de e-mail, telefoon of het contactformulier kunt u ons bereiken. Uiteraard kunt u ook eerst rustig rondkijken op de website. Online vindt u alle belangrijke informatie over ons kinderdagverblijf. Zo stelt ons team zich voor en kunt u meer lezen over de normen en waarden binnen onze KDV. Tot slot laten we u graag weten dat wij een vestiging hebben in Almere maar ook in Koggenland en in Emmen.

Meer weten over onze mogelijkheden?

Rondleiding & kennis maken?

Neem gerust contact op met ons

Vul het contactformulier in dan nemen we na ontvangst van uw bericht zo snel mogelijk contact met u op. U kunt natuurlijk ook gewoon even bellen of rechtstreeks een mail sturen.

M: 06-51087168
@: jim@amberrosia.nl

 

Contactformulier

    “Naast sport, spel en creativiteit willen wij er naar streven dat de kinderen zich binnen een kleine groep veilig en geborgen voelen”