1. Amberrosia
  2. Kinderopvang Almere

Kinderopvang Almere

Amberrosia: kinderopvang Almere

Bent u op zoek naar een kinderopvang Almere waar een warme en huiselijke sfeer centraal staan? Maak dan kennis met Amberrosia. Wij zijn een kinderdagverblijf met 6 stamgroepen (voor kinderen van 0 tot en met 12 jaar). Binnen onze stamgroepen hanteren wij een beperkt aantal kinderen. Op deze manier kunnen we alle kinderen van voldoende persoonlijke aandacht voorzien en de kinderen optimaal verzorgen en stimuleren. Daarnaast vinden wij het heel belangrijk om de kleintjes een veilige en geborgen sfeer te bieden. Een fijne omgeving zorgt er voor dat uw kind zich optimaal kan ontwikkelen én dat u uw kind met een gerust hart achter kunt laten.

Opvang Almere met een enthousiast en deskundig team

In onze opvang Almere werken we met een enthousiast en deskundig team. Wij vinden het belangrijk dat onze leiders een ruime ervaring hebben en met veel liefde en passie de kinderen verzorgen. Naast dat wij zorgen voor alle basisbehoeftes van uw kind, zorgen wij er voor dat uw kind zich opperbest vermaakt. Zo gaan wij regelmatig met de kids naar buiten, organiseren we spelletjes en sportieve activiteiten en stimuleren we de creatieve kant van uw kind. Want schilderen, knutselen, muziek maken, dansen en rollenspellen? Dat is leuk en leerzaam om met een groep kinderen te ondernemen!

Kennis maken met onze kinderopvang Almere?

Wilt u kennis maken met onze kinderopvang Almere? Kijk dan rond op onze website. Hier leest u meer over onze visie en werkwijze en stelt ons team zich voor. Daarnaast vindt u online onze contactgegevens. Voor vragen of meer informatie kunt u ons altijd bellen, een e-mail sturen of het contactformulier invullen. Ons team staat u graag te woord of kan uw kind direct inschrijven. Goed om te weten: naast een vestiging in Almere, hebben wij ook een vestiging in Koggenland en in Emmen. Wij verwelkomen u en uw kinderen graag op één van onze locaties!

Meer weten over onze mogelijkheden?

Rondleiding & kennis maken?

Neem gerust contact op met ons

Vul het contactformulier in dan nemen we na ontvangst van uw bericht zo snel mogelijk contact met u op. U kunt natuurlijk ook gewoon even bellen of rechtstreeks een mail sturen.

M: 06-51087168
@: jim@amberrosia.nl

 

Contactformulier

    “Naast sport, spel en creativiteit willen wij er naar streven dat de kinderen zich binnen een kleine groep veilig en geborgen voelen”